İstanbulluyu sevindirecek haber 'Artık o hizmet tamamen ücretsiz oldu'

İstanbulluyu sevindirecek haber 'Artık o hizmet tamamen ücretsiz oldu'
İstanbulluları sevindirecek haber geldi. Artık tamamen ücretsiz olduğu açıklandı.

Enflasyonun her geçen ay artışı sebebiyle hayat pahalılığı vatandaşın cebini vurmaya devam ediyor. Öyle ki açlık sınırının asgari ücreti geçmesi sonrasında çoğu vatandaş kara kara düşünüyor.

Ancak bazı belediyelerin sosyal yardımları ise maddi anlamda rahatlatıyor. İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB), vatandaşlara sunduğu ücretsiz internet hizmeti İBB Wi-Fi'da önemli bir yeniliğe imza attı.

ARTIK TAMAMEN ÜCRETSİZ OLDU

İBB Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığı tarafından yapılan açıklamada, İBB Wi-Fi'da uygulanan aylık 60 GB kota sınırlamasının kaldırıldığı duyuruldu. Bu sayede İstanbullular, şehrin birçok noktasında bulunan İBB Wi-Fi ağlarına sınırsız ve ücretsiz olarak bağlanabilecekler.

Daha önce aylık 60 GB internet kullanımı ile sınırlı olan İBB Wi-Fi hizmeti, yapılan güncelleme ile birlikte sınırsız hale getirildi. İBB Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığı ve İBB'nin telekomünikasyon altyapı şirketi İSTTELKOM tarafından sunulan bu hizmet ile İstanbul'daki vatandaşların internete erişimi kolaylaştırılması ve yaşam kalitelerinin artırılması amaçlanıyor.

20230317072908.jpg

SINIRSIZ İNTERNET KEYFİ

İBB Wi-Fi hizmeti, şu anda şehrin birçok noktasında, özellikle meydanlar, parklar, bahçeler, spor alanları, kültür merkezleri, sosyal tesisler, üniversiteler, yurtlar, kreşler, hastaneler ve toplu taşıma araçları gibi noktalarda erişilebilir durumda. İstanbullular, "İstanbul Senin" uygulaması üzerinden kolayca İBB Wi-Fi ağlarına bağlanabilir.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.