İşte size ucuza C-SUV Kia Sportage fiyat listesi belli oldu

İşte size ucuza C-SUV Kia Sportage fiyat listesi belli oldu
C-SUV alanında pek çok alternatif bulunuyor ancak bunların başında Kia Sportage geliyor. Kia Sportage fiyatları ile de dikkat çekiyor. İşte fiyat listesi...

Kia Sportage, C-SUV segmentindeki en popüler modellerden birisi olarak otomobil piyasasında kendine iyi bir yer edinmiş durumda. Bu model, özellikle asi ve şık tasarımı ile dikkat çekiyor ve kalabalık ailelerin tercih sebebi oluyor. Sportage'ın benzersiz tasarımı, modern ve dinamik bir görünümü sunarken geniş bagaj hacmi ve geniş iç mekanıyla da aileler için ideal bir kullanım alanı sağlıyor.

suv1.webp

Kia Sportage, çoğunlukla geniş aileler tarafından tercih edilmesinin yanı sıra, teknoloji meraklıları için de çekici özelliklere sahip. Araç geniş bir multimedya ekranına ev sahipliği yapıyor ve kokpit kısmıyla da göz kamaştırıyor. Bu özellikler, sürüş deneyimini daha keyifli ve konforlu hale getirirken, yolculuklar sırasında eğlence ve internete erişimi kolaylaştırıyor.

suv2.webp

Modelin baz donanım seviyesi, 150 beygir gücündeki 1.6 litre motoru ve otomatik vitesi ile performans ve konforu birlikte sunuyor. Bu motor seçeneği, güçlü performansı ve yakıt verimliliğini dengeli bir şekilde kullanırken otomatik vites konforlu bir sürüş deneyimi vaat ediyor. Kia Sportage, bu özellikleriyle hem şehir içinde hem de şehir dışı yolculuklarda sürücülerine ve yolcularına üstün bir deneyim sunuyor.

suv3.webp

Kia Sportage'ın verdiği bu zengin özellikler, modelin C-SUV segmentindeki popülerliğinin anahtarını oluşturuyor. Asi tasarımı, geniş iç mekanı, teknolojik donanımları ve güçlü motor seçeneği ile Sportage, kalabalık ailelerin ve otomobil tutkunlarının ilk tercihi oluyor. Kia Sportage, kullanıcılarına sunduğu bu benzersiz deneyimlerle, C-SUV segmentindeki rekabette öne çıkmayı da başarıyor.

Bir de fiyatlarına bakalım...

1.6L 150 PS 4X2 DCT (Otomatik) Mild Hybrid - Benzin Live

Fiyatı: 1.640.000 lira

1.6L 150 PS 4X2 DCT (Otomatik) Mild Hybrid - Benzin Cool

Fiyatı: 1.730.000 lira

1.6L 150 PS 4X2 DCT (Otomatik) Mild Hybrid - Benzin Elegance Konfor

Fiyatı: 1.930.000 lira

1.6L 136 PS 4X2 DCT (Otomatik) Mild Hybrid - Dizel Elegance Konfor

Fiyatı: 2.060.000 lira

1.6L 150 PS 4X2 DCT (Otomatik) Mild Hybrid - Benzin Prestige

Fiyatı: 2.165.000 lira

1.6L 136 PS 4X2 DCT (Otomatik) Mild Hybrid - Dizel Prestige

Fiyatı: 2.295.000 lira

1.6L 150 PS 4X4 DCT (Otomatik) Mild Hybrid - Benzin Anniversary Edition

Fiyatı: 2.265.000 lira

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.