Acun'un zor anları Survivor'da yüksek gerilim Atakan ile Yasin birbirine girdi

Acun'un zor anları Survivor'da yüksek gerilim  Atakan ile Yasin birbirine girdi
Survivor All Star'da Atakan ile Yasin tartışma yaşırmanın tansiyonunu yükseldi

Survivor konseyinde Yasin'i uyaran Atakan'ın "El kol sallayarak gelirsen geri dönemeyebilirsin" demesi ile başlayan gerilim Yasin'in "Racon kesiyor burada" sözleri ile devam etti. Tartışmak ancak Acun Ilıcalı araya girince yatışabildi.

Survivor All Star'da tem

kon1.webp

po arttıkça gerginlikler ve zaman zaman da kavgalar yaşanmaya devam ediyor. Yarışmanın iddialı isimlerinden Atakan ile Yasin'in birbirlerine görmesi konseye de damgasını vurdu.

Konseyde, oyun esnasında Yasin'in üzerlerine yürümesine tepki gösteren Atakan, "Yasin'in kötü niyetli olmadığını şu anda anlayabiliyoruz ama. Orada bizim üzerimize elini kolunu sallayarak bağırıp saçma sapan cümleler kurarak gelmesi beni rahatsız etti" dedi.

kon2.webp

Yasin'i uyaran Atakan, "Orada bizi, ben onun Hilmi Cem'in üzerine geldiğini de anlamadım. Kötü sözler söyleniyor buna dikkat edilmesi gerek. Bunun geri dönüşü olmayabilir de. Kavgalar yaşanmasın." diye konuştu.

kon3.webp

Atakan'ın "Kavgaya gelir gibi geldi Yasin bize. El kol sallayarak gelirsen geri dönemeyebilirsin. 'Lan'lar, adam ol'la havada uçuştu." açıklamalarına ise Yasin'den de tepki gecikmedi.

Yasin "Ne yapıyor abi. Racon kesiyor burada." diye yanıt verdi.

Atakan'ı ikaz eden Acun Ilıcalı ise "Tehditvari konuşmayalım" sözler ile tansiyonu düşürdü.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.