Serdar Ortaç yine sarhoşken canlı yayın açtı 'Yardımcısı telefonu elinden zorla aldı'

Serdar Ortaç yine sarhoşken canlı yayın açtı 'Yardımcısı telefonu elinden zorla aldı'
Sarhoşken Instagram hesabından yayın açarak sık sık gündeme gelen ünlü şarkıcı Serdar Ortaç, yine sarhoşken canlı yayın açtı. Canlı yayın sırasında Ortaç’ın yardımcısı duruma müdahale etti.

Sarhoş bir vaziyetteyken sık sık Instagram hesabından canlı yayın açan ünlü şarkıcı Serdar Ortaç söylemleri, paylaşımlarıyla ve hareketleri ile magazin dünyasının en çok konuşulan isimleri arasında yerini koruyor.

Ünlü şarkıcı son olarak, sarhoşken Instagram hesabından yaptığı bir canlı yayınla yine adından söz ettirdi.

Serdah Ortaç sarhoş halde başlattığı canlı yayında, “Kadınların, kızların memesini orasını burasını... Siz böyle devam edin hiç bir yere varamayacaksınız.”

Ortaç’ın bu ifadeleri üzerine canlı yayında bulunan hayranları, “Kendi iyiliğin için kapat yayını" gibi ifadeler kullandılar.

Hayranlarının bu sözlerine sinirlenen ünlü sanatçı, “Oğlum bana niye yayını kapattırıyorsun. Sonunda herkes benim dediğimi yapacak. Sonunda herkes benim istediğimi yapacak. Ben yapamadım ama millet yapacak.” Sözleri ile canlı yayına devam etti.

Kısa bir süre sonra Ortaç’ın yardımcısı gelip ünlü sanatçıya uyarılarda bulundu. Ortaç’ın yardımcısı, “Serdar Bey, bana söz vermiştiniz.” diyerek telefonu şarkıcının elinden zorla alıp canlı yayını kapattı.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.