Kızıl Goncalar’da olay gönderme 'Duyanlar şaşkınlığını gizleyemedi'

Kızıl Goncalar’da olay gönderme 'Duyanlar şaşkınlığını gizleyemedi'
Yayın hayatına başladığı günden beri tartışmaların odağında olan Kızıl Goncalar dizisinde son dönemde ABD’nin tartışma yaratan gündemi hatırlatıldı.

Her bölümü heyecanla beklenen NOW TV ekranlarının ilgi çeken dizisi Kızıl Goncalar, son bölümüyle gündeme bomba gibi düştü. Dizideki bir sahne, ABD’deki Epstein davasını izleyicilerine hatırlattı.

Başrollerinde Özgü Namal ve Özcan Deniz’in yer aldığı Kızıl Goncalar, her hafta yeni bir tartışma konusuyla dikkat çekiyor. Son sahne de bir hayli konuşuldu.

mrt4.webp

DİYALOG DİKKAT ÇEKTİ

NOW TV’de yayınlanan ve tüm dikkatleri üzerinde toplayan tartışmalı yapım Kızıl Goncalar’da dün akşam yayına gelen bölümün bir sahnesinde, Mert Yazıcıoğlu’nun oynadığı Cüneyd karakteri ile Özcan Deniz’in canlandırdığı Doktor Levent karakteri arasında geçen bir diyalog, gündeme damga vurdu.

mert2.webp

İkili arasında geçen diyalogda ABD’deki Epstein davasına gönderme yapıldı. Tabiat ve fıtrat arasındaki farkı tartışan ikili, son günlerde gündemden düşmeyen Epistein davasına ve sosyal medya etkilerine bir gönderme yaptı.

mert3.webp

Levent ve Cüneyd arasında geçen diyalogda güç dengeleri ve para, iktidar gibi konular ele alınıyor. Tüm bu konular fıtrat ve tabiat farkını konuştukları diyalogda gerçekleşiyor.

Levent karakterinin “Kadınlarla olan ilişkilerinin kedilerden ne farkı var? Onlar da dilediklerini yapabiliyorlar, canları ne isterse” cümlesini kurmasının ardından Cüneyd ise “ABD’deki Epstein davası gibi” ifadelerini kullanıyor.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.