İstanbul için Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum'la yarışacak İYİ Parti'nin sır gibi sakladığı isim

İstanbul için Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum'la yarışacak İYİ Parti'nin sır gibi sakladığı isim
İYİ Parti İstanbul'da CHP'li Ekrem İmamoğlu ile AKP'li Murat Kurum karşısında yarıştıracağı adayını belirledi. İddiaya göre İYİ Parti yerel seçimlere İstanbul'dan Ali Fatinoğlu ile girecek.

Fırtınalı bir seçim beklenen İstanbul için en son AKP'nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayını Murat Kurum olarak açıklamasının ardından gözler İYİ Parti'ye dönmüştü. Murat Kurum adının açıklanması ile birlikte hemen çalışmalara başlarken İYİ Parti'nin İstanbul adayını Şubat ayı başında açıklayacağı belirtilmişti.

Yerel seçimlerde CHP ile işbirliğine gitmeyeceğini açıklayan İYİ Parti'nin İstanbul adayı merakla beklenirken İstanbul adayına ilişkin İYİ Parti kulislerinden bir isim sızdırıldı.

Bilgilere göre İYİ Parti'de iş insanı Ali Fatinoğlu İstanbul adayı olacak. 1998-2001 yılları arasında ANAP Bakırköy İlçe Başkanvekiliği yapan Ali Fatinoğlu, 2004 yılı yerel seçimlerinde CHP'den Beylikdüzü Belediye Başkan adayı olmuştu. 2007 yılında da CHP 3. bölge koordinatörü, 2015 yılında CHP İstanbul İl Başkan Yardımcısı olarak görev yapan Ali Fatinoğlu, 2019 yerel seçimlerinde DSP'nin Bakırköy Belediye Başkan adayı olmuştu.

Çok yönlü kişiliği ile bilinen Ali Fatinoğlu, Fatinoğlu Holding'in kurucu ortağı olmasının yanı sıra Akşam ve Gözcü gazetelerinde ekonomi yazarlığı da yaptı.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.