Bakan Şimşek ve MB Başkanı'nın arası açıldı haberleri sonrası Bakanlıktan jet açıklama

Bakan Şimşek ve MB Başkanı'nın arası açıldı haberleri sonrası Bakanlıktan jet açıklama
Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek ve Merkez Bankası Başkanı Hafize Gaye Erkan'ın aralarının açık olduğu iddiası sonrası Hazine ve Maliye Bakanlığı'ndan bir açıklama geldi.

Merkez Bankası eski çalışanlarından bir kişi Merkez Bankası Başkanı Hafize Gaye Erkan'ın babası Erol Erkan'a banka içinde oda verdiği ve kendisinin başkan yardımcısı gibi davrandığını iddia etmişti.

Bu iddiaların arkasından Gaye Erkan'dan bir açıklama gelmiş ve hakkındaki iddiaları ortaya atanlara ilişkin kanuni sürecin başlayacağını belirtmişti.

Ancak iddiaların arkası kesilmedi. Bu kez Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek ve MB Başkanı Gale Erkan'ın, arasının bozulduğu söylendi. Ekonominin iki önemli isminin aralarının bozulmasına neden olarak da Erkan'ın, Şimşek'in haberi olmadan demeçler vermesi olarak gösterildi.

Ortaya atılan iddiaların boyutu giderek değişti ve en son, Mehmet Şimşek'in Gaye Erkan'ın yerine başka bir isim düşündüğü, hatta bu isim tarafından Gaye Erkan'ın babası ile ilgili haberler oluşturularak kendisinin yıpratılmaya çalışıldığı öne sürüldü.

HAZİNE VE MALİYE BAKANLIĞI'NDAN JET YALANLAMA

Mehmet Şimşek ve Hafize Gaye Erkan'ın aralarında sürtüşme olduğu iddiaları üzerine bakanlıktan jet bir yalanlama geldi. Yalanlamada haberin sahibi sitenin de adı verilerek, söylenenlerin masa başı uydurmalar olduğu belirtildi. Bakanlık haberlerin Mehmet Şimşek grubunun servis ettiği iddiasının dedikodudan ibaret olduğunu belirterek bir kınama yayınladı.

yalanlama.jpg

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.