Otele giden vatandaştan 'Milliyet farkı' ücreti aldılar! Türk olmanın faturasını kestiler

Otele giden vatandaştan 'Milliyet farkı' ücreti aldılar! Türk olmanın faturasını kestiler
Bir İngiliz internet sitesinden Antalya’da daha uyguna rezervasyon yapan bir Türk, otele girdiğinde Türk olduğu için kendisinden 120 Euro ‘Milliyet farkı’ ücreti tahsil edildi. Yaşanan bu skandal sosyal medyada gündem oldu.

Antalya’da Limak Lara Hotel’de yaşanan skandal olay sosyal medyada büyük tepki çekti. Olay, bir Türk vatandaşının, Türkiye’den otel rezervasyonu yaptırmak için daha fazla para talep edildiğini anlamasıyla başladı.

Picture background

Türklere daha pahalıya satılan Antalya’daki konaklama ücretinden kurtulmak isteyen vatandaş, bir İngiliz sitesi üzerinden aynı otelden daha uygun fiyata rezervasyon yaptırdı.

Rezervasyon yaptırdığı tarihte otele giden Türk vatandaşı inanılmaz mir muameleyle karşı karşıya kaldı.

Limak Lara Hotel yetkilileri, rezervasyon yapanın bir İngiliz değil de bir Türk olduğunu anlayınca, vatandaştan ekstra 120 Euro (4 bin 178 TL) fazla ücret talep ettiler.

c1b8fe03-d6fb-4688-8343-fc406003a195.jpeg

Sosyal medyada da gündem olan bu skandal hareketin üzerine bir de fatura kesen otel yönetimi, yaptıkları hareketi de “Milliyet farkı karşılığı tahsil edildi” açıklaması ile resmiyete döktme yüzsüzlüğünü gösterdi.

ekran-goruntusu-2024-04-28-092931.png

SOSYAL MEDYA KAYNIYOR

Bu olayın ortaya çıkmasının ardından Limak Lara Hotel’e tepkiler çığ gibi büyüdü. Özellikle sosyal medyada hesaplarından skandal olaydan haberdar olan kullanıcılar “Türk olmanın faturası da kesildi”, "Kendi toprağımızda Türk vatandaşlarına bu muameleyi neden reva görüyorsunuz”, gibi çok sert yorumlarda bulundular.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.