İnci Taneleri bayram sonrası bomba gibi dönüyor! Dilber’i izlemeye gelen isim şaşkınlık yarattı

İnci Taneleri bayram sonrası bomba gibi dönüyor! Dilber’i izlemeye gelen isim şaşkınlık yarattı
Kanal D ekranlarının sevilen dizisi İnci Taneleri, bu akşam yayınlanacak yeni bölümüyle akılları başlarından alacak… Yeni bölüm fragmanı heyecanın dozunu artırdı.

Her hafta yeni bölümleriyle izleyiciyi ekran başına adeta zımbalayan İnci Taneleri Ramazan Bayramı molası vermişti. Öte yandan Ramazan boyunca dans ve pavyon sahneleri de çekilmeyen dizinin bu akşam yayınlanacak yeni bölümü tatil sonrasına bomba gibi giriş yapacak.

dilber4.jpg

Başrollerinde Yılmaz Erdoğan, Hazar Ergüçlü, Güven Kıraç, Selma Ergeç gibi isimlerin yer aldığı dizinin 11. bölümünde Azem ile Dilber’in arasına kara kedi giriyor. İkilinin arasının açıldığı yeni bölüm fragmanında gözlerden kaçmıyor. Dilber’in “Bana mı kızdın?” sorusu üzerine Azem, “Kendime kızgınım” ifadelerini kullanıyor.

dilber3.jpg

PAVYONU ZİYARET EDEN İSİM HERKESİN AĞZINI AÇIK BIRAKTI

Sahnelere Ramazan molası veren Dilber, yeniden pavyon sahnesindeki yerini alıyor. Yeni bölüm fragmanında Dilber neşeli dansını sergilerken Azem’in de onu izlemesi dikkat çekti. Ayrıca kapıdan giren isim hem fragmanı izleyenleri, hem de o an pavyonda bulunan herkesi şaşkına çevirdi.

Dansı esnasında kapıdan giren Piraye’yi gören Dilber, büyük bir şaşkınlık yaşıyor ve yüzü düşüyor.

dilber2.jpg

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.