Yalı Çapkını dizisinin final detayları sızdı: Hayranları ters köşe eden bomba iddialar!

Yalı Çapkını dizisinin final detayları sızdı: Hayranları ters köşe eden bomba iddialar!
Star Tv'nin reything rekortmeni dizisinin final senaryosu hakkında gündeme gelenler sosyal medyada olay yarattı.

Gülseren Budayıcıoğlu’nun kaleminden çıkan gerçek bir hikayeden uyarlanan Yalı Çapkını dizisi ilk bölümüyle 23 Eylül 2022 tarihinde izleyiciye sunuldu. Reyting rekorları kıran dizinin senaryosunda olan değişiklikler zaman zaman gündeme bomba gibi düştü. Son dönemlerde ise dizinin final bölümü hakkında yeri yerinden oynatacak iddialar gündeme geliyor.

Yönetmenliğini Burcu Alptekin ve Alptekin Bozkurt’un üstlendiği senaryosunu ise Mehmet Barış Güner Leyla Uslu Öter Ekin Akçay ve Çağrı Çam‘ın kaleme aldığı dizi romantik dram türünde, Türk televizyon tarihinin en çok konuşulan dizilerinden biri…

İZLEYİCİ ÇİLEDEN ÇIKTI!

Afra Saraçoğlu ve Mert Ramazan Demir’in canlandırdığı başrol karakterlerinin bir türlü kavuşamamış olması dizinin bu kadar fazla gündeme gelmesinin asıl sebebi olarak ön plana çıkıyor. Final bölümüne dair ortaya atılan iddialar izleyiciyi çileden çıkarttı.

İFLAS EDİYOR
Yayılan külis dedikodularına göre; Seyran ve Ferit karakteri arasındaki toksik olarak tanımlanabilecek ilişki sarsıcı bir şekilde etkilenecek. Seyran karakterinin vereceği karar, senaryonun gidişatı için büyük önem taşıyor. İlerleyen bölümlerde izleyici ters köşe olacak. Dizi boyunca yaşanan her olay, Seyran‘ın vereceği tek bir kararla pamuk ipliğine bağlanacak. İddialara göre Seyran tarafından terk edilen Ferit karakteri her şeyini kaybederek iflasın eşiğine düşecek.
FERİT BUNALIMA GİRECEK!

Dizinin senaryosu gereği Ferit’in ruhsal bunalımlar birçok kez tanık olan seyirci bu kez, iddia edilene göre Seyran’nın terk edişinden sonra Ferit’in hayatı ile ilgili vereceği kritik bir kararı daha izleyecek. Dizinin sonunda Aşk-ı memnu benzeri bir final de yapılabileceği konuşuluyor.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.