Herkes yulafla yiyor ama suyunu içmek daha faydalı 'Diyette yeni dönem'

Herkes yulafla yiyor ama suyunu içmek daha faydalı 'Diyette yeni dönem'
Sosyal medyada yaygınlaşan bu yöntemin daha faydalı olduğu iddia ediliyor.

Vücudumuzun sağlığını koruyarak kilo vermek, zaman alan bir süreç olabiliyor çünkü her bedenin yiyeceklere karşı uyguladığı Tepkiler farklı olabiliyor. Bu farklılıklardan dolayı kilo verme sürecinizin bir uzmanla yürütülüyor olması önem arz ediyor.

SON DÖNEMDE POPÜLER

Son dönemde sosyal medyada popüler hale gelen hızlı kilo verme yöntemlerinin bir uzmana danışmadan uygulanmaması gerektiği vurgulanıyor. öte yandan ramazan ayinin araya girmiş olmasıyla sosyal medya üzerinden paylaşılan değişik diyet yöntemleri de artmaya başladı. Diyet yapan vatandaşlar Ramazan’da sahur arasındaki boşluğu daha verimli hale getirmek için beslenme programlarını düzenlemeye başladılar.

SUYA KATIN

Yaygın olarak paylaşılan kilo verme yöntemlerinden bir de chia tohumunun herhangi bir meyve ile blenderdan geçilerek suya katılıp içilmesinin faydalı olduğu söyleniyor ancak yöntemin sağlıklı olup olmadığına dair herhangi bir uzman açıklaması bulunmuyor. ancak eğer normalde yulafla yiyorsanız ve chia tohumuna herhangi bir alerjiniz yoksa tüketbileceğiniz söyleniyor. İddiaya göre suya katılıp içildiğinde chia tohumu daha hızlı etki ediyor

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.