Hazine ve Maliye Bakanlığından 40 uzman yardımcısı alımı

Hazine ve Maliye Bakanlığından 40 uzman yardımcısı alımı
Hazine ve Maliye Bakanlığı, 40 uzman yardımcısı kadrosu için ilana çıktı. Başvurular, 29 ocak - 15 mart 2024 tarihleri arasında yapılacak.

Hazine ve Maliye Bakanlığı merkez teşkilatında Malı Suçları Araştırma Kurulu Başkanlığı bünyesinde "40 Hazine ve Maliye Uzman Yardımcısı" pozisyonu için giriş sınavı duyurusu yapılmıştır. Giriş sınavına katılan adaylar arasından en yüksek puan alanlar, kontenjanın yarısını geçmeyecek şekilde, Bakanlığın ihtiyaçları ve adayların tercihleri doğrultusunda İstanbul'da görev yapabileceklerdir.

Giriş sınavı, yazılı ve sözlü bölümlerden oluşmaktadır. Yazılı bölüm, klasik sorularla iki oturum halinde 02 Mart 2024 (Cumartesi) günü Ankara'da yapılacaktır. Sözlü bölüm ise yazılı bölümü başarıyla geçen adaylara yöneliktir.

Adaylar, giriş sınavının her aşamasında neler yapmaları gerektiğini Kariyer Kapısı Platformu üzerinden öğrenebileceklerdir. Bu platform, adayların başvuru yapmalarını, başvurularını güncellemelerini, iptal etmelerini veya sonuçlarını görüntülemelerini sağlayacaktır. Ayrıca, yazılı ve sözlü sınavların yeri, tarihi, puanı ve sonucu gibi bilgiler de bu platformda yer alacaktır. Adaylar, nihai sonuçları da buradan takip edebileceklerdir.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.