Sınıftaki en yaramaz öğrenciyi bulmak için 15 saniyeniz var

Sınıftaki en yaramaz öğrenciyi bulmak için 15 saniyeniz var
Sınıfta kimin en yaramaz olduğunu nasıl anlarsınız? u çocuğu bulmak için sınıfı dikkatlice izleyin ve bilişsel becerilerinizi kullanın...

Resimdeki öğretmenin başına gelen şaka, 3 öğrenci arasından birinin planı. Bu zeka oyunu, öğrencilerin kimliklerini ve motivasyonlarını ortaya çıkarmak için görsel ipuçlarını kullanmanız gereken bir bulmaca. Resimdeki detaylara dikkat ederek, hangi öğrencinin şakayı neden yaptığını tahmin etmeye çalışın. Bu oyun, gözlem, mantık ve çıkarım becerilerinizi geliştirmenize yardımcı olacak.

Zeka oyunları, beynimizi eğlenceli ve yararlı bir şekilde meşgul eden aktivitelerdir. Mantık, matematik veya görsel bulmacalar gibi farklı türleri vardır. Çok çeşitli boyut ve formlarda gelirler. Zeka oyunları, benzersiz fikirler üretmek için gerekli olan tüm niteliklerin, bilginin, yaratıcılığın ve uyarlanabilirliğin geliştirilmesini teşvik eder. Bir zeka oyunu çözücünün keskin bir vizyona ve olağanüstü gözlem yeteneklerine sahip olması gerekir.

İŞTE YANITI

Sınıfta en yaramaz olan çocuk ve öğretmenine kötü şakayı yapan çocuk, en sağda yer alıyor. Çünkü kolaj için tutkal kullanıyor.

vdxfsdca.jpg

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.