Halk oy karşılığında para dağıtan AK Parti'lileri böyle kovdu 'Paraları alıp oy vermeyin'

Halk oy karşılığında para dağıtan AK Parti'lileri böyle kovdu 'Paraları alıp oy vermeyin'
Kocaeli’nin Dilovası ilçesinde Ak Parti görevlilerinin, partilerine oy verilmesi için vatandaşlara para dağıttıkları öne sürüldü. Vatandaşların tepkisi kameralara takıldı.

Tüm Türkiye seçimlere kilitlendi, vatandaşlar günün ilk ışıklarından beri 2024 Yerel Seçimleri için oylarını kullanmak üzere sandık başına akın etti. Seçim günü yaşanan bazı olaylar ise dikkatleri topladı. Yaşanan skandallar, birbiri ardına gelmeye başladı

Kocaeli Dilovası’nda vatandaşlara para dağıtmak üzere sahaya çıkan AK Parti görevlileri, vatandaşların tepkisiyle karşılaştı. Halk, dağıtılan paralarla ilgili video kaydı alıp görevlileri protesto etti.

secim2.jpg

“PARAYI ALIN OY VERMEYİN”

Vatandaşa para dağıtmaya çalışan AK Partililer karşılaştıkları tepki sonucu bulundukları bölgeyi terk etmek durumunda kalırken, görevlileri protesto eden kalabalığın arasından bir kişinin “Parayı alın, ama bunlara oy vermeyin” diye bağırdığı duyuldu. Bir kişi de “Seçimden seçime para dağıtıyorlar” ifadelerini kullandı.

2019 YILINDA SEÇİMİ BURUN FARKIYLA ALMIŞTI

Geçtiğimiz dönem 2019 yılında yapılan yerel seçimlerde AK Parti, Dilovası ilçesinde az bir farkla seçimin galibi olmuştu. Saadet Partisi’nin önüne bin oyla geçmişti.

dilovasi2.webp

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.