O aday seçim bitmeden zaferini ilan etti

O aday seçim bitmeden zaferini ilan etti
Sandık başına giden Türkiye’de o aday seçim bitmeden zaferini ilan etti.

Mahalli İdareler Genel Seçimleri için Doğuda 32 ilde oy kullanma işlemleri sabah 07.00 itibariyle başladı. 32 ilin içine dahil olan Elazığ’da ise kent genelinde 356 bin 137 seçmen için bin 118 sandık kuruldu.

Sabahın erken saatlerinden itibaren oy kullanmak için sandık başına giden seçmenler, oylarını kullanmaya başladı.

Şehir merkezinde 43 mahallesi bulunan Elazığ’da ise İcadiye Mahalle muhtarı ve muhtar adayı İrfan Gözvur tek başına yeniden mahallesinin muhtar adayı oldu.

Mahallede kendisine rakip çıkmayan Gözvur, sandıklardaki oyların sayımı bitmeden yeniden muhtarlığını ilan etti.

aw173844-03.jpg

MEVCUT TEK ADAY

Sabah saat 07.00 itibariyle oy verme işleminin başladığı kentte İcadiye Mahallesi muhtar ve muhtar adayı İrfan Gözvur, Muhtarlık seçimi için adaylığını daha önceden bildirdiğini ve şu anda mevcut muhtar olduğunu ifade etti.

Köylerde adayı olmayan merkezde tek aday yer olan mahallenin kendi mahallesi olduğunu ifade eden Gözvur, Elazığ’da 43 mahalle içerisinde tek aday olmanın gurur verdiğini söyledi.

aw173844-04.jpg

Sayımdan sonra resmi olan muhtarlığını ilan edeceğini ifade eden Gözvur, “Herkes ektiğini biçer derler ya bizde onu biçtik. Diğer mahallelerde aday olan arkadaşlarıma da başarılar diliyorum. Kazasız bir şekilde seçimlerin tamamlanmasını diliyorum. Seçimler sabah saat 07.00’da başladı akşam 16.00’da bitecek. Oyların sayılmadan benim muhtarlığım garantilendi. Çünkü karşımda rakip aday yok. Muhtarlığımı kendi kendime ilan ettim. Sayımdan sonra da resmi olarak ilan edeceğim” diye konuştu.

aw173844-01.jpg

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.