Gökhan Taşkın’dan çarpıcı iddia ‘Polat davasındaki savcının FETÖ bağlantısı…’

Gökhan Taşkın’dan çarpıcı iddia ‘Polat davasındaki savcının FETÖ bağlantısı…’
Gece Haber sunucusu Gökhan Taşkın, Savcı Gökalp Kökçü'nün evine düzenlenen baskının ardından flaş iddialarda bulundu.

Kara para aklamak, yasa dışı bahis ve vergi kaçakçılığı suçlarından tutukluluğu bulunan Dilan-Engin Polat çiftinin davasında savcı olarak görev yaparken Erzurum'a sürüldükten sonra emekli olan savcı Gökalp Kökçü ile ilgili flaş bir gelişme yaşandı.

tv100'de gündemin önemli gelişmelerine yer verildiği Gece Haberleri programında sunucu Gökhan Taşkın, Savcı Gökalp Kökçü'nün evine düzenlenen baskının ardından değerlendirmelerde bulundu. Taşkın, Kökçü’nün (sarmal savcı) FETÖ’cülerin soruşturmasını kapattığını aktardı. Taşkın, “Adnan Hoca’nın kediciklerinden biri, bu sarmal savcının eşi İrem Kökçü" dedi.

GÖKHAN TAŞKIN'DAN FLAŞ AÇIKLAMALAR

tv100 Gece Haberleri'nde Gökhan Taşkın ‘Sarmal savcı’ olarak adlandırdığı Savcı Gökalp Kökçü için şunları söyledi:

“Neden sarmal savcı dediğimi anlatayım. Bazı sözde meslektaşlarım da var sazan gibi atlıyorlar. Bir şeylerin içine üstüne, sanki bir şey varmış gibi.Dilan-Engin Polat, kediciklerle ünlü Adnan Hoca, Fetullah Gülen denen terörist başı ve bir savcı neden bir fotoğraf karesinde?"

SAVCININ FETÖ BAĞLANTISI OLDUĞU İDDİASI

Taşkın, Hrant Dink cinayetinde sarman savcının adını ilk kez duyduğunu söylerken, Bu savcının adının da Gökalp Kökçü olduğu belirtti. Taşkın, “Sarmal savcı nedense FETÖ'nün Filipinler imamı Abdulkadir Ketenci'nin şaibeli bir şekilde tahliye edilmesi ile HSK'nın önüne konu oldu. Hakkında soruşturma başlatıldı. Tabi, Abdulkadir Ketenci daha sonra gelerek FETÖ'cü olduğunu söyledi. Hapis cezası da aldı bu nedenle tahliye daha şaibeli bir hale geldi. Şaibeli tahliye ile birlikte HSK'nın önüne gelen bu isim olan Gökalp Kökçü Anadolu Cumhuriyet Savcılığı'na gönderildi.” dedi.

SARMAL SAVCININ EŞİNİN KEDİCİK BAĞLANTISI

Sarmal savcının Adnan Hoca'nın o ünlü kediciklerinden birisinin İrem Kökçü olduğunu aktardı. Kökçü, “Adnan Hoca'nın avukatlar grubunda, hatta Adnan Hoca ile nikahlı kedicik olduğu söylenen, iddia edilen bir isim İrem Kökçü” ifadelerini kullandı.

“DİLAN VE ENGİN POLAT DAVASINDA DA İSMİNİ DUYDUK”

Taşkın, Dilan ve Engin Polat davasına da Kökçü’nün baktığını söyledi. Kökçü, “Dilan ve Engin Polat ile ne alaka diyeceksiniz? Bu raporlar, iddialar HSK'nın önüne gidince Gökalp Kökçü, düz savcı olarak Anadolu Savcılığı'na atandı. Sarmal savcı, bazı sözde meslektaşlarımın sazan gibi üzerine atladığı iddiaları gündeme taşımasıyla önemli davalara savcı yapıldı. İşte o önemli davalardan birisi Dilan-Engin Polat davasıydı.” dedi.

“SAZAN GİBİ OLAYLARA ATLIYOR”

Kanıtı veyahut gerçekliği olmadan sazan gibi üzerine atlayan savcının Kökçü olduğunu belirten Taşkın, bilgileri de WhatsApp üzerinden sağladıklarını vurguladı. Taşkın, “Dilan-Polat meselesinde, Tuzlaspor meselesinde. Bizim sarmal savcı WhatsApp grubu kurmuş. Yurt dışından sim kartı almış. O sim kartı üzerinden WhatsApp hattı açıp oradan bir grup kurmuş. Bizim meslekteki sazanlara bilgi aktarıyormuş.” ifadelerini kullandı.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.