Devrim Zelyut: Satmayan büyük zarar edecek

Devrim Zelyut: Satmayan büyük zarar edecek
Evren Devrim Zelyut, o yatırım aracını 'satın' diyerek büyük düşüşü açıkladı.

Ünlü ekonomist Evren Devrim Zelyut, o yatırım aracına ilişkin kara haberi açıkladı.

Milyonlarca yatırımcı elindeki varlıkları değerlendirmek için farklı yatırım araçlarına yöneliyor. Dolar, altın, bitcoin ve borsa ise bunlar arasında dikkat çekiyor.

DÖVİZ BİR AYDA KAYBETTİRDİ

Dolar son 1 aydır aynı seviyede durgunluğunu sürdürüyor. Dolar 32,4 seviyesinde durgunluğunu sürdürürken yatırımcısına bir aydır kazanç sağlayamadı. Euro tarafında ise 35 seviyesinden, 34,8 seviyesine kadar düşerek yatırımcısını kaybettirdi.

dolar-tl.webp

ALTIN DÜŞTÜ, BORSA YÜKSELDİ

Gram altın tarafında ise 2 bin 400 üzeri rekor artış sonrası sert bir satış baskısı ile karşılaştı. Altın yatırımcıları da bir ay içinde büyük kayıplar yaşadı. Bir ay boyunca kazandıran yatırım aracı ise borsa oldu. Borsa İstanbul tarihi rekorunu kırarak 10 bin 200 seviyesine geldi. Mevduat faizleri ise yüzde 60 seviyelerine kadar yükseldi.

BİTCOİN SERT SATIŞ YAŞADI

Bitcoinde ise Ocak ayında Spot ETF onayı ardından rekor yükseliş göstererek 74 bin dolar seviyesine kadar geldi. Ancak son günlerde Amerika Merkez Bankası(FED)’nın faiz indirimine gitmemesi bitcoin tarafında düşüş gerçekleştirdi. 59 bandında işlem gören bitcoinin geleceği ise merak ediliyor.

2286208-620x349-001.jpg

ZELYUT: BÜYÜK ZARAR EDERSİNİZ

Ünlü ekonomist Evren Devrim Zelyut ise dolar, gram altın, borsa ve bitcoin yatırım araçları arasında birine kritik uyarıda bulundu. Zelyut, “Bitcoin kırıldığı zaman yükselişin tersi bir düşüş gelirse de 52 bin dolara kadar gelir. Özellikle altcoinlerde uzak durunalt altcoinleri satın yoksa büyük zarar edersiniz Burada gerçekten hiç işe yaramaz” dedi.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.