EYT'yi 1 gün ile kaçıran baba isyan etti '2023'ün en şanssız çalışanı'

EYT'yi  1 gün ile kaçıran baba isyan etti '2023'ün en şanssız çalışanı'
Erken emeklilik birçok kişi için önem arz ediyor. Bir babanın sadece 1 gün ile emekliliği kaçırmasına yönelik olarak sarf ettiği sözler yürek burktu.

Emeklilik birçok vatandaş için önem arz ediyor. Vatandaşlar bu kapsamda devlet tarafından yapılacak düzenlemeleri yakından takip ederken, mağdurların da göz önünde bulundurulması talep ediliyor. İş yaşantısının değişken koşulları nedeniyle çoğu insan getirelecek yeni düzenlemelerle emekli olabilmeyi umuyor. EYT mağdurlarından biri de Ahmet Sadık..Engelli bir evladı olan Sadık'ın hikayesi yürek burkuyor.

baba.jpg

Mynet'te yer alan habere göre; Habertürk’ten Öznur Karslı Çetiner’e konuşan Sadık, “8 Eylül 1999’daki 8’den nefret ediyorum. Bu gerçek. Böyle bir takıntım yoktu. EYT’yi 1 günle kaçırdım. Sadece 1 günle. 1 güne 15 yıl. Çalıştığım iş yerinin tahmini 1200-1300 çalışan var. O kadar kişi içerisinde emekliliği kaçıran benim. Başka kimse yok. Düşünebiliyor musunuz, Çarşamba günü arkadaşınız giriş yapıyor. Aynı yaştasınız. Perşembe günü ben başlıyorum. O emekli olup kapsama giriyor. Biz giremiyoruz” diyerek yaşadıklarını anlattı.

whatsapp-gorsel-2024-01-25-saat-14-24-43-b5bd97b1.jpg

'EN ÇOK KIZIM İÇİN İSTİYORUM'

Ahmet Sadık röportajda emekli olmayı en çok kızı için istediğine dikkat çekerek, ''Emekli olmayı da en çok kızının tedavisi için istiyor. Sadık hala çalıştığını ifade ederek, “Engelli kızım var benim. Kulak kepçeleri yok, kulak delikleri yok. Açık kalp ameliyatı da dahil 8 defa ameliyat geçirdi. Çalışmak zorundayız” ifadelerini kullandı. Sadık'ın söyledikleri yüreklere dokundu.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.