Fatih Portakal bombayı patlattı! Seçimin faturası o isimlere kesildi

Fatih Portakal bombayı patlattı! Seçimin faturası o isimlere kesildi
Televizyonların ana haber sunucusu Fatih Portakal, kulis bilgisi olarak bayramdan sonra görevden alınacak isimleri sıraladı.

Canlı yayın sırasında seyirciyi şaşkına çeviren bilgi Fatih Portakal’dan geldi. Sözcü TV Ana Haber sunucusu Fatih Portakal, yerel seçimlerin ardından AK Parti’de yaşanacak görev değişikliklerinin altını çizdi. Bayram sonrasında Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından görevden alınacak isimleri açıklayan Portakal, “Kimler gidici söyleyeyim…” diye öngörüsünü paylaştı.

3858a0a521753070288e657cb37f91c4.jpg

GÖREVDEN ALINACAKLARI TEK TEK AÇIKLADI

Ak Parti’nin aleyhine sonuçlanan yerel seçimler sonrasında, kulis bilgileri doğrultusunda görevden alınacak kişileri Fatih Portakal canlı yayında saydı. Ramazan Bayramı dönüşü Cumhurbaşkanı tarafından görevden alınacak isimleri Portakal şu şekilde açıkladı:

“Gidiciler kimler, onları size söyleyeyim isim olarak. İstanbul İl Başkanı ve Ankara İl Başkanı bayram sonrasında görevden alınacaklar. Hakan Han Özcan ve Osman Nuri Kabaktepe. İkisi de kaybetti. Biri Ankara'da biri İstanbul'da.” Portakal, bu iki ismin bayram sonrası Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından görevden alınacağını vurguladı.

"3 YA DA 4 BAKAN GÖREVDEN ALINACAK"

Portakal, canlı yayında yaptığı bu değerlendirmenin ardından kabinede yaşanacak değişikliklerin de sinyalini verdi. Ünlü sunucu, “3 ya da 4 bakanın da görevden alınacağı, genel başkan yardımcılarının da bir kısmının görevden alınacağı konuşuluyor. Bayram sonrasında AK Parti'de birtakım değişiklikler olacak" ifadelerini kullanarak açıkladı.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.