Fatih Portakal yanlış duymadınız diyerek açıkladı 'Seçime son 4 gün kala büyük sürpriz'

Fatih Portakal yanlış duymadınız diyerek açıkladı 'Seçime son 4 gün kala büyük sürpriz'
Yerel seçimlere son 4 gün kala gazeteci Fatih Portakal, yanlış duymadınız diyerek sürpriz beklediği illeri açıkladı.

31 Mart akşamı sandık başına gitmeye hazırlanan Türkiye, yerel seçimler için son 4 güne girerken, adaylar çalışmalarını sonlandırırken, son anket sonuçları da büyük bir merakla bekleniyor. Özellikle İstanbul ve Ankara'daki seçim sonuçları şimdiden merak konusu olurken, bazı illerde sürprizlerin yaşanabileceği konuşuluyor.

Seçimlere doğru geri sayım başlarken, olası el değişimlerinin yaşanabileceği iller de belirmeye başladı. Gazeteci Fatih Portakal, Sözcü TV'deki yayınında son kulis bilgilerini paylaştı.

İSTANBUL VE ANKARA

İstanbul'da psikolojik üstünlüğün İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nda olduğunu vurgulayan Portakal, Ankara'da ise AK Parti adayı Turgut Altınok'un geride kaldığını ifade etti. "Yanlış duymadınız" diyerek sözlerine devam eden Portakal, 31 Mart akşamı sürpriz beklenen illeri de tek tek sıraladı.

Fatih Portakal'ın açıklamaları şu şekilde:

"MANSUR YAVAŞ'IN FARKLA KAZANACAĞI KONUŞULUYOR"

Ankara'daki yarışın Mansur Yavaş ile Turgut Bey arasında geçeceğini söyleyebilirim. Turgut Bey konu açısından zorlandı. Başlangıçta bazı konulara takıldı. Daha sonra iktidar bile emekliye 5 bin TL maaş sözü verirken, mal varlığı konusunda da sıkıştı. Bu durumda tekrar toparlayamadı. Tabii ki sandık her şeyi değiştirebilir ancak Mansur Yavaş'ın farkla kazanacağı konuşuluyor.

PSİKOLOJİK ÜSTÜNLÜK İMAMOĞLU'NDA

İstanbul'da psikolojik üstünlüğün İmamoğlu'nda olduğunu düşünüyorum. İmamoğlu'nun önde olduğunu düşündükleri için 17 Bakanı bile İstanbul'da sahaya sürdüler.

SÜRPRİZ OLABİLECEK İLLER

Sürpriz olabilecek yerler: Bursa ortada. Manisa diyorlar. Balıkesir, Edirne, Antalya, Hatay'da bir değişiklik olabileceği yani ele değiştirebileceğini söylüyorlar.

"YANLIŞ DUYMADINIZ"

Kastamonu, Niğde, Uşak... yanlış duymadınız. Hatta bugün konuştuğum bir arkadaş dedi ki çoklu adayların olduğu yerlerde sürpriz sonuçlar olabileceğini söyledi.. Çok sürprize gebe bir seçime doğru gidiyoruz.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.