'Evli bir kadın evli bir erkeğe aşık olabilir' O sözler sosyal medyayı birbirine kattı

'Evli bir kadın evli bir erkeğe aşık olabilir' O sözler sosyal medyayı birbirine kattı
Bir YouTube programındaki sözleri olay yaratan Psikolog Tuba Kılıç, yeniden sosyal medyanın gündemine oturdu. Kılıç’ın “Duyguları kontrol edemezsiniz” diye başladığı sözlerine tepki yağdı.

Sosyal medya hesaplarını aktif olarak kullanan ve tartışmalı konulardan bahseden psikolog, yazar Tuba Kılıç, birçok kişi tarafından tekrar konuşulmaya başlandı. Geçen yıl katıldığı bir YouTube programındaki ifadeleri tekrar sosyal medyanın gündemine oturan Kılıç, tartışmalara neden oldu.

assasasa.webp

“DUYGULARI KONTROL EDEMEZSİNİZ”

Katıldığı programda evli çiftlerle ilgili çok konuşulacak sözler söyleyen psikolog Kılıç, "Duyguları kontrol edemezsiniz” dedi. Bunun üzerine iddialı konuşmalarına devam eden Kılıç, “Evli bir kadın başka evli bir adama aşık olabilir” diyerek bunun meşru, helal demek olmadığını, ancak duygusunu kontrol edemeyebileceğini söyledi. Aynı şekilde kendinden yaşça büyük bir adama aşık olup ilgi besleyebileceğini söyleyen Kılıç, “Burada bunu asla kınayamayız. Yargılamayız" ifadelerini kullandı.

640xauto.webp

“O SEVGİYLE NE YAPTIĞIN ÖNEMLİ”

Tartışmalı sözleriyle dikkat çeken psikolog, yanlış anlaşılmak istemediğini ve bundan korktuğunu da söyledi. Aynı zamanda birine beslenen duygularla alakalı nasıl bir harekette bulunulacağının önemli olduğunu söyleyen Kılıç, “Birini sevmek ahlaksızlık değildir. O sevgiyle ne yaptığın önemli. Ahlaklı bir duruş mu? Bağrına taş basıp nefsine gem vurduğun mu? Allah'a sığındığın mı?” diyerek tartışmanın fitilini ateşledi.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.