İki kardeşten birinin ölümüne neden olmuştu: Serbest bırakıldı

İki kardeşten birinin ölümüne neden olmuştu: Serbest bırakıldı
İki kardeşten birinin ölümüne neden olan kazada sürücü serbest bırakıldı.

Antalya'nın Alanya ilçesinde, okul çıkışında el ele tutuşan kardeşiyle yolun karşısına geçerken meydana gelen trafik kazasında 8 yaşındaki Doruk Erdoğan'ın hayatını kaybetmesine neden oldu. Kazayla ilgili olarak gözaltına alınan şüpheli, hakimlik tarafından adli kontrol şartı ve yurt dışına çıkış yasağıyla serbest bırakıldı.

Olay, Güllerpınarı Mahallesi Şevket Tokuş Caddesi üzerinde gerçekleşti. Gerçekleşen olayla ilgili elde edinilen bilgilere göre, Kemal Şuberi İlköğretim Okulu öğrencisi olan Doruk Erdoğan ve 7 yaşındaki kardeşi Belinay Erdoğan, okuldan çıkıp evlerine gitmek için yolun karşısına geçerken bir aracın çarpması sonucu yaralandılar. Maalesef, Doruk Erdoğan aracın altında kalıp hayatını kaybederken, kardeşi Belinay Erdoğan ise aracın ön kaputuna çarparak hafif yaralandı ve hastaneye kaldırıldı.

Kaza sonrasında, sürücü olan F. Ü. gözaltına alındı ve ardından adliyeye sevk edildi. Ancak şüpheli, hakimlik tarafından adli kontrol şartı ve yurt dışına çıkış yasağıyla serbest bırakıldı.

Doruk Erdoğan için Alanya Büyükhasbahçe Camisi'nde cenaze namazı kılındıktan sonra Büyükhasbahçe Mezarlığı'nda defnedildi.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.