Emekli promosyonuna zam geldi Dev bankaya başvuran 15 Bin TL alıyor

Emekli promosyonuna zam geldi Dev bankaya başvuran 15 Bin TL alıyor
Garanti BBVA, emekli vatandaşlara özel bir kampanya başlattı. 30 Nisan tarihine kadar geçerli olacak kampanya kapsamında maaşlarına göre değişen oranlarda 6 Bin 250 TL'den başlayıp 15 Bin TL'ye kadar nakit promosyon verilecek.

Garanti BBVA, emeklilik maaşlarını kendi bünyesine transfer eden müşterilere yönelik yeni bir nakit promosyon kampanyası başlattı. Kampanya emekli maaşını Garanti BBVA'ya taşıyan müşterilere maaş miktarlarına göre değişen oranlarda nakit avantajlar sunuyor.

emekli-olamayana-toplu-para-imkani-bir-dilekce-ile-basvurabilirsiniz-1611702730501-2.jpg

  • 10 Bin Türk Lirası'na kadar olan maaşlar için 6 Bin 250 TL,
  • 10 Bin ile 15 Bin TL arasındaki maaşlar için 10 Bin TL,
  • 15 Bin ile 20 Bin TL arasındaki maaşlar için 12 Bin 500 TL,
  • 20 Bin TL üzerindeki maaşlar için ise 15 Bin TL'ye varan nakit promosyonlar sunuluyor.

Tekliften yararlanmak isteyen emeklilerin son başvuru tarihine dikkat etmeleri gerekiyor. Son gün tarihi ise 30 Nisan 2024.

Garanti BBVA'nın sunduğu bu fırsatlar sadece mevcut müşteriler için değil yeni müşteriler için de geçerli. Emeklilik maaşlarını bankaya taşıyanlar, şubeye gitmeye gerek kalmadan Garanti BBVA Mobil uygulaması aracılığıyla tüm işlemlerini kolaylıkla tamamlayabiliyorlar. Banka ayrıca Emeklilikte Yaşa Takılanlar (EYT) için de özel bir kredi seçeneği sunuyor. Prim borcu bulunan EYT'li emekliler, avantajlı faiz oranlarından yararlanarak EYT kredisini kullanıp hemen emekli olma şansına sahip oluyor.

829x469-ssk-bagkur-4a-4b-emekli-maasi-hesaplama-7500-tl-uzeri-emekli-maasi-alanlara-ne-kadar-zam-geldi-zamli-maas-tabl-1689484724431.jpeg

Garanti BBVA'dan maaş alan emekliler için bir diğer avantaj ise, bankanın internet ve mobil şubeleri üzerinden yapılan havale ve EFT/FAST işlemlerinin ücretsiz olması. Hafta içi saat 16:00'ya kadar gerçekleştirilen bu işlemler, müşterilere ekonomik bir kolaylık sağlıyor.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.