Emekli promosyon kampanyaları yenileniyor 'Tarih açıklandı'

Emekli promosyon kampanyaları yenileniyor 'Tarih açıklandı'
Emeklilerin zorlu yaşam koşullarında nefes almasına olanak tanıyan promosyon tutarları yenileniyor

Kamu bankalarında emekli promosyon tutarlarına yönelik yeni bir gelişme yaşandı. Ay ay güncellenen emekli promosyonları kamu bankalarında yüzde 166'nın üzerinde yükseldi. Bu kapsamda Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Prof. Dr. Vedat Işıkhan banka promosyonu ödemelerinin tarihini de açıkladı.

para.jpg

BAŞKAN ERDOĞAN'DAN EMEKLİ PROMOSYON MÜJDESİ

Emeklilere zorlu yaşam şartlarında nefes aldıran banka promosyonları için güncel bir açıklama geldi. Kamu bankalarının promosyon alt sınırında yüzde 166'nın üzerinde artış yaşandı. Bu çerçevede 3000 TL'den 8000 TL'ye, üst sınırı ise 5000 TL'den 12000 TL'ye yükseldi. Başkan Erdoğan, "Diğer bankaların da bu rakamların altında kalmayacak şekilde promosyon ödemeleri yapacağına inanıyorum" ifadelerini kullandı

TARİHİ BELLİ OLDU

Emekli promosyon ödemelerinde gerçekleştirilecek güncellemeye yönelik bir açıklama da Bakan Işıkhan'dan geldi. Kamu bankalarında emekli promosyon ödemelerinin yaklaşık 2 kat yükseldiğini belirten Işıkhan, "Kamu bankalarımız pazartesi günü itibarıyla promosyon güncelleme başvurularını almaya başlayacaklar. 28 Mart itibarıyla da inşallah süreci tamamlanan emeklilerimizin promosyonları da hesaplarına yatmış olacak. Diğer bankalarla da promosyon ödemelerinde artış sağlanması yönündeki çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Bu gelişmeleri takip ediyoruz, belirlendiğinde ve sonuca vardığında emeklilerimizle paylaşacağız" dedi.

whatsapp-gorsel-2023-12-31-saat-03-58-17-f08d5a03.jpg

ÇİFTE PROMOSYON HAKKI

Ayrıca Temmuz zammı öncesi toplamda 6000 TL bayram ikramiyesi alacak emekliler banka promosyonu ile çifte gelir elde etmiş olacak.

PROMOSYON KAMPANYALARINDAN KİMLER FAYDALANABİLİYOR?

Emekli maaşı bağlanan herkes herhangi bir banka seçerek emekli promosyon alma imkanından faydalanabiliyor. Eski ve yeni farketmeksizin tüm emekli vatandaşların hakkı var.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.