Cem Küçük’ten bomba iddia ‘Kabine değişiyor o bakan aday gösterilecek

Cem Küçük’ten bomba iddia ‘Kabine değişiyor o bakan aday gösterilecek
Gazeteci Cem Küçük, yerel seçimleri ile ilgili bomba bir iddia ortaya attı. Küçük, AK Parti’nin bazı bakanları yerel seçimlerde belediye başkan adayı göstereceğini ve bu yüzden kabinede değişiklik yapılacağını söyledi.

Yerel seçimler için geri sayım devam ediyor. Gazeteci Cem Küçük, Ankara kulislerinden sızan son bilgileri aktardı. Cem Küçük’ün iddiasına göre Cumhurbaşkanı Erdoğan bir bakanı aday göstereceği için kabine değişikliği yapmaya hazırlanıyor. İktidara yakın isim o bakanın adını da, aday gösterileceği ili de açıkladı.

Küçük, Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın, Kabine'de görev almış bazı isimlerin yanı sıra, mevcut bakanlardan birini daha 31 Mart'ta belediye başkan adayı olarak göstermeye hazırlandığına dair iddia ortaya attı. İddialara göre, Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy'un, AK Parti'nin Antalya Büyükşehir Belediye Başkan adayı olarak açıklanacağını söyledi.

Mehmet Nuri Ersoy'un Antalya'dan aday gösterilmesi durumunda, Kabine'de boşalacak Kültür ve Turizm Bakanlığı koltuğuna atanacak isimle ilgili çarpıcı bir iddia gündeme geldi.

Gazeteci ve yazar Cem Küçük, bugünkü yazısında Kabine değişikliği ile ilgili şu iddiayı dile getirdi: "İddia ise AK Parti Antalya Büyükşehir'le alakalı. Orası için güçlü isim Hakan Tütüncü. Ancak bir duyumum var. AK Parti’nin Antalya Büyükşehir adaylığı için Mehmet Nuri Ersoy’u düşündüğü, Kültür ve Turizm Bakanlığı’na da Menderes Türel’i kaydırmayı planladıklarını duydum. Elbette bu bir iddia."

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.