Milli Emlak’tan dev fırsat 'Ayakkabı parasına tapu sahibi olma imkanı'

Milli Emlak’tan dev fırsat 'Ayakkabı parasına tapu sahibi olma imkanı'
Milli Emlak’ta satışa sunulan bir arsanın fiyatını görenler inanamadı.

Enflasyon artışı ile beraber hayat pahalılığı vatandaşı maddi açıdan zorluyor. Tapu sahibi olma hayali içinde olan vatandaşlar fiyatları duyunca umudu suya düşüyor.

Ancak Milli Emlak’ta satışa sunulan arsaların piyasa koşullarının çok altında olması da dikkat çekiyor. Bir nebze de olsa vatandaşların yüreklerine su serpiyor.

Milli Emlak’ta yayımlanan bir ilanın sudan ucuz fiyat etiketi görenleri şaşırttı.

MİLLİ EMLAK'TAN DEV FIRSAT

Konya’da satışa sunulan arsanın fiyatı 4 bin 750 TL olarak belirlendi. Konya’da satışa çıkacak olan düşük fiyatlı arsanın konut alanı ve imar durumu açık olarak görünüyor. Büyük bir yatırım fırsatı olarak görünen imar alanlarında bu fiyat etiketi vatandaşı cezbediyor. Hem de 4 bin 750 TL tutarında ihale ile tabu sahibi olma şansı hakkı elde etmiş olacaksınız.

konya-1241.jpg

TARİHİ BELLİ OLDU

24 Ocak tarihinde satışı yapılacak olan arsa saat 09.45’de Konya’da ihale yolu ile açık artırmaya çıkacak. İhalede en fazla tutarı veren kişi arsanın yeni sahibi olacak.

Milli Emlak tarafından gerçekleştirilecek ihale ile arsa sahibi olan vatandaşlar, sahibi oldukları yeni taşınmaz için 5 yıl boyunca emlak vergisinden ve KDV'den muaf tutulacağı duyuruldu.

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü'nün internet sitesi veya milliemlak.gov.tr resmi internet adresinden ilanlara ilişkin tüm ayrıntılara ulaşabilirsiniz.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.