Bursa'da hırsızlık yaptığını iddia ettiği çalışanı vurdu

Bursa'da hırsızlık yaptığını iddia ettiği çalışanı vurdu
Bursa'nın İnegöl bölgesinde yaşanan bir olayda, bir inşaat şirketinin sahibinin oğlu, kendisini hırsızlıkla suçladığı bir çalışanı vurarak ağır yaraladı. Çalışan, acilen hastaneye kaldırılırken, saldırgan olay yerinden kaçtı.

Olay, öğleden sonra Akhisar Mahallesi'ndeki bir oto yıkama dükkanında gerçekleşti. İnşaat şirketi sahibi Mustafa A., 50 yaşında, çalışanı Hüseyin S., 55 yaşında, hırsızlık yapmakla suçladı ve onu uyardı. Hüseyin S., patronuna hakaret ettikten sonra olay yerinden ayrıldı. Olaya sinirlenen Mustafa A., oğulları Hasan A., 30 yaşında, ve Abdülkadir A., 24 yaşında, ile birlikte Hüseyin S.'yi takip etmeye başladı.

aw178993-03.jpg

Hüseyin S., kaçarken bir oto yıkama dükkanına sığındı ve burada Mustafa A. ve oğulları tarafından dövüldü. Abdülkadir A., elindeki silahla Hüseyin S.'ye ateş açtı ve iki kurşunla onu bacaklarından vurdu. Hüseyin S., yaraları nedeniyle kanlar içinde kaldı ve olay yerine çağrılan ambulansla İnegöl Devlet Hastanesi'ne götürüldü. Yaralı kişinin durumunun ciddiyetini koruduğu bildirilirken, saldırgan Abdülkadir A. kaçtı. Olaya karıştığı belirlenen baba Mustafa A. ve oğlu Hasan A., polis tarafından sorgulanmak üzere gözaltına alındı.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.