Dursun Özbek'ten Fenerbahçe'ye sitem 'U19 takımındaki çocuklara yazık değil mi?’

Dursun Özbek'ten Fenerbahçe'ye sitem 'U19 takımındaki çocuklara yazık değil mi?’
Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, olaylı Fenerbahçe maçının ardından bomba açıklamalarda bulundu.

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, olaylı Fenerbahçe maçının ardından flaş açıklamalarda bulundu. Özbek, ‘U19 takımındaki çocuklara yazık değil mi?’ şeklinde Fenerbahçe kulübüne sitemde bulundu.

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, bu gerginliğin bitmesi gerektiğinin altını çizerken, “Herkese her seviyede biraz daha Türk futboluna yakışacak hareketler içinde olunmasını diliyorum. Üzgün bir akşam. Ne onlara ne bize bu final yakışmadı. Böyle bir final olmaması gerekirdi. İnsanların bir sefer daha düşünmesini, akşam eve gidince 'Ulan biz ne yaptık' diye iç muhasebe yapmasında fayda var. Hiç güzel olmadı." dedi.

aw179022-04.jpg

“ÇOCUKLARA YAZIK DEĞİL Mİ?"

Özbek, Fenerbahçe yönetiminin U19 takımındaki çocukları maça getirmesini eleştirirken, "Hem maçın ambiyansını bozuyorsunuz hem şenlik havasında geçmesi beklenen bir derbiyi 1 dakikada biten şekle getiriyorsunuz. Çok üzüldüm. Dünyaya rezil olduk. Beklenmedik olaylar bizi üzüyor. U19 takımındaki çocuklara yazık değil mi? Kendi amaçlarınıza bu çocukları neden alet ediyorsunuz? Tarihe kötü geçecek bir kupa finali. Cumhuriyetin 100. yılına yakışmayan bir final oldu." Şeklinde konuştu.

aw179022-01.jpg

"BÖYLE BİR DURUMU BEKLEMİYORDUK"

Dursun Özbek, böyle bir durumu beklemediklerini söylerken, “Urfa'nın güzel insanlarına bu önemli Galatasaray - Fenerbahçe derbisinin keyfini yaşamaktansa acayip, saçmasapan, aklımıza gelmeyecek bir durumla karşılaştık” ifadelerini kullandı.

aw179022-15.jpg

"BU BİR AKIL TUTULMASI"

Dursun Özbek, Fenerbahçe’nin ‘U19'la çıkacağız, 9 kişi çıkacağız falan’ şeklindeki söylemelere ise “Bu bir akıl tutulması. Bu bir maç, bir final. Çok önemli 100. yıl kupası. Çok üzüldüm. Dünyaya mahcup olduk. Beklenmedik olaylar bizi üzüyor” şeklinde yanıt verdi.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.