Banka devinden rekor promosyon 'Emekliler zil takıp oynayacak'

Banka devinden rekor promosyon 'Emekliler zil takıp oynayacak'
Emeklileri heyecanlandıran haber geldi. Yılın ilk promosyonu belli oldu.

Milyonlarca emeklinin gözü ücretlere yapılacak zamma odaklandı. Emekliler alacağı zam ücreti dışında ücretlerini taşıdığı bankalardan aldığı promosyon kampanyalarına da zam gelecek.

Bu noktada emekliler bankaların yeni promosyon kampanyalarını da merakla bekliyor. Promosyon tutarlarına da büyük bir artış bekleniyor.

para.jpg

ERDURSUN YÜZDE 50 DEMİŞTİ

SGK Uzmanı Özgür Erdursun Kamu Son Haber’e verdiği demeçte yüzde 50 oranında bir artış olacağını kaydetmişti. Bu artış ile beraber promosyon tutarlarının 17 bin ila 20 bin TL arasına dayanması bekleniyor.

23 BİN TL PROMOSYON

Yılın ilk promosyon artışı ise kamu bankasından geldi. Aydın Hedef’in yer verdiği habere göre; Efes Selçuk Belediye Başkanı Filiz Ceritoğlu Sengel, Halkbank ile yapılan promosyon anlaşmasının 20 bin TL olduğunu öne sürdü. Yapılan antlaşmada belediye bünyesinde çalışan kadrolu işçiler ve memurlar için kişi başına 23 bin TL promosyon ödemesi yapılacağı belirtti.

emekliii.jpg

EMEKLİ PROMOSYONU KAÇ YILDA BİR VERİLİR?

Emekliler, üç yılda bir maaşlarını yüksek teklif veren bankaya taşıyarak promosyon ödemesi alıyor. Bu ödemeler, bankanın belirlediği şartlara uygun şekilde yapılıyor. Kamuda hem çalışanları hem de emeklileri yakından ilgilendiriyor. Çünkü belediye antlaşmaları diğer promosyon tutarlarından farklı oluyor.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.