Milli Emlak'tan sudan ucuz arsa fırsatı 'Son 3 gün

Milli Emlak'tan sudan ucuz arsa fırsatı 'Son 3 gün
Milli Emlak, Türkiye'nin göbeğinde ucuza arsa fırsatını duyurdu.

Artan enflasyon ve hayat pahalılığı, daire ve arsa fiyatlarını etkiliyor. Arsa ve evlerde fahiş artışlar da yaşandı. Bu durumda bazı vatandaşlar için arsa ve ev almak hayal olmaktan ileri gidemedi. Ancak Milli Emlak’ta satışa sunulan arsalar, piyasa koşullarının çok altında satışa çıkarılıyor. Milli Emlak’ta yayımlanan bir ilan ise dikkat çekti. İlan için son 3 gün kaldı.

Başkent Ankara’da ucuza ev ve arsa fiyatları zor olsa da Milli Emlak’taki bir arsanın ucuz fiyatı dikkat çekti. Ankara’da 173 metrekare bir arsa 21 bin 500 TL’lik satış fiyatı ile ihaleye çıkacak.

milli-arsa.jpg

4 OCAK TARİHİNE ALINDI

1 Ocak tarihinde satışı yapılacak olan arsanın tarihi değişti. 4 Ocak saat 10.00’da Ankara’da arsa İhale yolu ile açık artırmada en fazla tutarı veren kişi arsanın yeni sahibi olacak.

Milli Emlak'ın ihalesi aracılığıyla arsa sahibi olan vatandaşlar, sahibi oldukları yeni taşınmaz için 5 yıl boyunca emlak vergisinden ve KDV'den muaf tutulacağı da duyurulmuştu.

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü'nün internet sitesi veya milliemlak.gov.tr resmi internet adresinden ilanların detaylarını öğrenebilirsiniz.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.