Ankara Yıldırım Beyazıt Üniversitesi çok sayıda sözleşmeli personel alacak

Ankara Yıldırım Beyazıt Üniversitesi çok sayıda sözleşmeli personel alacak
Ankara Yıldırım Beyazıt Üniversitesi Rektörlüğü çok sayıda sözleşmeli personel alımı için ilan verdi.

Ankara Yıldırım Beyazıt Üniversitesi Rektörlüğü 4/B sözleşmeli personel kapsamında alımını yapacağı 70 kişiyi Ankara Yıldırım Beyazıt Üniversitesi’nin Ankara ili ve ilçelerindeki; Çubuk, Şereflikoçhisar, Esenboğa, Cinnah, Bilkent, Etlik, Ovacık yerleşkelerinde istihdam edecek.

Alımlar 2022 KPSS puanı sıralamasına göre yapılacak. Personel alımları ağırlıklı olarak büro elemanı, tekniker ve teknisyen kadroları için yapılacak.

Başvuru Başlangıç Tarihi : 15.12.2023 Başvuru Bitiş Tarihi : 29.12.2023 tarihi mesai bitiminde sona erecektir.

İlan Başvuru Adresi : Ankara Yıldırım Beyazıt Üniversitesi Esenboğa Merkez Külliyesi C Blok Personel Daire Başkanlığı Dumlupınar Mahallesi Çubuk/ ANKARA

BAŞVURU ŞARTLARI

a) Başvuracak adayların; 657 sayılı Devlet Memurları Kanunu’nun 48. maddesinde belirtilen şartları taşıyor olması gerekmektedir.

b) Çeşitli KHK ile kamu görevinden çıkarılanlar başvuruda bulunamazlar.

c) Adayların, 657 sayılı Devlet Memurları Kanun’un 53. maddesi hükümleri saklı kalmak kaydı ile çalışmaya ve görevini devamlı yapmasına engel olabilecek vücut veya akıl hastalığı ile ilgili herhangi bir engeli olmadığını sağlık raporuyla belgelendirmeleri gerekmektedir.

d) Herhangi bir sosyal güvenlik kurumundan emeklilik veya yaşlılık aylığı almıyor olmak.

e) İlanımızdaki tüm kadrolar için 01.01.1988 tarihi ve sonrası doğumlu olmak,

f) Son 1 (bir) yıl içerisinde sözleşmeli personel olarak istihdam edilenlerden, hizmet sözleşmesi esaslarına aykırı hareket etmesi nedeniyle kurumlarınca sözleşmelerinin feshedilmemiş olması veya sözleşme dönemi içerisinde Bakanlar Kurulu kararı ile belirlenen istisnalar hariç sözleşmesini tek taraflı feshetmemiş olmak.

g) 2022 KPSS’ye girmiş olmak. (Lisans mezunlarında KPSS-P3, Ön lisans mezunlarında KPSS-P93, Ortaöğretim mezunlarında KPSS-P94 puanı esas alınacaktır. Kişinin başvurduğu pozisyon için aranan mezuniyet düzeyine göre KPSS puan türüne sahip olması gerekmektedir.)

BAŞVURU ŞEKLİ, YERİ VE ZAMANI:

a) Başvurular ilanın Resmî Gazete’de yayımlandığı tarihten itibaren 15 (on beş) gün içinde www.aybu.edu.tr/pdb internet adresinden temin edilecek başvuru formu ve istenilen belgelerle birlikte şahsen ya da posta ile Üniversitemiz Personel Daire Başkanlığına yapılacaktır.

Posta ile yapılacak başvuruların son başvuru tarihine kadar başvuru adresine ulaşması gerekmektedir.

Eksik belgeli veya süresi içinde yapılmayan başvurular değerlendirmeye alınmayacaktır. Başvuruların yanlış birime ve/veya adrese teslim edilmesinden ve postadaki gecikmelerinden Üniversitemiz sorumlu değildir.

b) Adaylar ilan edilen pozisyonlardan sadece birine başvuru yapabilecektir.

c) Birden fazla başvuru yapıldığı takdirde her iki başvuru da geçersiz sayılacaktır.

d) İlana başvurular, atama sonuçları, itirazlar ve sonuçları, yedek listeler vb. tüm duyurular https://aybu.edu.tr/pdb internet adresimizden yapılacağı ve ayrıca herhangi yazılı/sözlü tebligat yapılmayacağı için adayların linki verilen internet sitemizi düzenli takip etmeleri gerekmektedir.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.