Ak Parti'den istifa etmişti 'İYİ Parti'ye katılan Enver Yılmaz o ilden aday oldu

Ak Parti'den istifa etmişti 'İYİ Parti'ye katılan Enver Yılmaz o ilden aday oldu
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın talebi üzerine istifa eden eski Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz, Ak Parti'den ayrılarak İYİ Parti'ye katıldı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın istifasını talep etmesi sonucu, 4,5 yıl boyunca sürdürdüğü Ordu Büyükşehir Belediye Başkanlığı görevinden istifa eden Enver Yılmaz, Ak Parti üyeliğinden de ayrılmıştı. Yılmaz'ın İYİ Parti'ye katılımı sebebiyle düzenlenen törende, İYİ Parti yöneticileri ve partililerin yanı sıra birçok isim hazır bulundu.

ekran-goruntusu-2024-01-21-085941.pngİYİ Parti Grup Başkanvekili Müsavat Dervişoğlu, törende yaptığı konuşmada, siyasetin zorlu bir süreç olduğunu ve halkın özlediği siyasi üslubun yeniden bulunması gerektiğini belirtti. Dervişoğlu, Enver Yılmaz'ın partilerine katılımının kendilerine güç verdiğini ve Yılmaz'ın adaylığıyla birlikte memnuniyet duyduklarını ifade etti.

Enver Yılmaz ise yaptığı konuşmada, Ordu'nun siyasi tarihini anımsatarak, vatandaşların özlediği eski siyasi üslubu aradıklarını vurguladı. Yılmaz, İYİ Parti'ye katılma kararını memleket birliği, vatan ve bayrak sevgisi temelinde aldıklarını belirterek, partideki yeni döneme dair umutlarını paylaştı.

ekran-goruntusu-2024-01-21-085930.pngRozet töreninin ardından konuşan Enver Yılmaz, İYİ Parti rozeti takarak "Bu saat itibari ile artık biz de İYİ Partiliyiz. Sizlerin arasında olmaktan ben de memnunum. İnşallah bu önümüzdeki 31 Mart seçimlerinde hem İYİ Parti hem ay yıldızlı rozetimizi mahcup etmeyecek sonuçla birlikte bir zafer ile karşınıza gelmek istiyorum" dedi.

Yılmaz, partideki ideolojik kimliğine rağmen, memleket birliği için, vatan ve bayrak sevgisi temelinde İYİ Parti'ye katıldığını ifade etti ve partiyi mahcup etmeyeceğine olan inancını belirtti.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.