Hilal Cebeci’den takipçilerine meteoroloji tadında uyarı “Ceket de yetmiyor”

Hilal Cebeci’den takipçilerine meteoroloji tadında uyarı “Ceket de yetmiyor”
Bir döneme şarkıları ve klipleriyle damga vuran Hilal Cebeci’den takipçilerine hava durumu uyarısı geldi.

Bir zamanlar video kliplerindeki giyim tarzı ve danslarıyla dikkatleri üzerine çeken, uzun zamandır ekranlara uzak kalmayı tercih eden şarkıcı Hilal Cebeci, sosyal medya hesabını etkin kullanan ünlüler arasında yer alıyor.

Ünlü şarkıcı, takipçileriyle samimi anlarını paylaşmaktan vazgeçmiyor. Cebeci, son olarak şahsi Instagram hesabının hikayelerinden paylaştığı videolarla takipçilerini soğuk havaya karşı uyardı.

5d79dd2a55427f165c45220a.webp

METEOROLOJİ GİBİ HAVA DURUMUNU BİLDİRDİ

Hilal Cebeci, giydiği pembe ceketiyle çektiği videoda, “Hava aşırı soğuk arkadaşlar, çok dikkatli giyinin çıkın. Ben askılı elbiseyle çıktım ama Allah’tan ceket almışım. O da yetmiyor ama inanılmaz bir soğuk var. Dikkat edin. Başım ağrıdı resmen soğuktan. Koşa koşa eve gitmeye çalışıyorum şimdi” ifadelerini kullandı.

“SOSYOLOJİK BİR DURUM BENCE”

Ayrıca Cebeci, hava durumu konusunda takipçilerini uyardıktan sonra caddenin kalabalığına da değindi. Ünlü isim, “Yine caddede inanılmaz bir kalabalık var arkadaşlar. Vallahi, niye acaba? Neden ya? Sosyolojik bir durum bu bence” dedi.

hilalcebeci.jpg

HİLAL CEBECİ KİMDİR?

Şarkıcı ve oyuncu olan Hilal Cebeci, 2000’li yılların sevilen pop şarkılarını seslendirerek tanındı. 1999 yılında, Köylü Güzeli albümü ve şarkısıyla ‘En İyi Çıkış Yapan Kadın Sanatçı’ ödülünü kazandı. 47 yaşındaki Cebeci, İstanbul’da yaşıyor.

62cb1b4be4bfdc2a88be7124.webp

Bir zamanların en çok dikkat çeken şarkısı ve klibi olan “İpe İpe” ile büyük bir çıkış yakalayan Cebeci, sosyal medyayı aktif olarak kullanan ünlülerden biridir. Öte yandan Cebeci, İpe İpe klibinde giydiği göğüs dekolteli kıyafetleriyle gündem olmuştu. Ünlü isim müziği bırakmıştı ancak 2023 yılında tekrar müziğe geri dönerek yeni bir single çalışması yaptı.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.