Sertap Erener’in yüzünü gören şok oldu ‘Sosyal medya bunu konuşuyor'

Sertap Erener’in yüzünü gören şok oldu ‘Sosyal medya bunu konuşuyor'
Türk pop müziğinin güçlü sesi Sertap Erener’in yüzündeki değişiklik dikkat çekti.

Pop müziğin usta ismi 59 yaşındaki Sertap Erener eski şarkılarını tekrar seslendirmeye devam ediyor. 90’lı yıllara damga vuran Mecbursun şarkısını yeniden yorumlayan ünlü şarkıcının son hali dikkat çekti.

Yeniden seslendirdiği Mecbursun şarkısına yeni klip çeken ünlü şarkıcının suratındaki değişim sosyal medya da gündem oldu.

sertab-erener4.jpg

Erener daha önce telomer adı verilen tedavi yöntemiyle 100 yaşına kadar yaşamayı hedeflediğini belirtmişti. Erener’in klibindeki sahnelerin sosyal medya yayınlanması üzerine kullanıcılar sanatçıyı eleştiri yağmuruna tuttu.

SEVDA TÜRKÜSEV’DE ELEŞTİRDİ

Güçlü sesi ile milyonlara hitap eden sanatçının yüzündeki değişime bir eleştiride sivri yorumlarıyla dikkat çeken gazeteci Sevda Türküsev’den geldi. Sevda Türküsev Sertap Erener’in yüzündeKi değişim ile ilgili “Sanki o değil” yorumunu yaptı.

sevda.jpg

Sanatçıya kullanıcılardan ise sert yorumlar geldi. Bir kullanıcı Sertap Erener’i yüzündeki değişim nedeniyle Ebru Şallı ve Hülya Avşar’a benzetti. Başka bir kullanıcı Sertap Erener’i önce Hülya Avşar sandığını daha sonrasında ise “Ne paranız yapın zamana karşı konulmaz. Dışınıza estetikle değil kalbinize çalışın. Kabul edin biraz ölümlü olduğunuzu” ifadelerini kullandı.

g3zmkv4zm0mfjhv2a0uteq.webp

“NE YAPTIYSA OLMAMIŞ”

Sosyal medya da paylaşılan görüntünün altına bir kişi ise “Ne yaptıysa daha yaşlı görünmüş, hiç yakışmamış” yorumunu yaptı. 1992 yılında “Sakin ol” albümü ile çıkış yapan sanatçı 30 yılı aşkın süredir müzik piyasasında varlık gösteriyor. Usta sanatçı gündem olan görüntülerine ilişkin henüz bir açıklama yapmadı.

sdfs.jpg

648718d0e4bfdc0f28e37e52.webp

gmpznoexuaafiyd-001.jpg

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.