Ahşap mobilyalardaki bardak izlerinden iki malzeme ile kurtulun

Ahşap mobilyalardaki bardak izlerinden iki malzeme ile kurtulun
Ahşap mobilyalarda zamanla kuruyarak mobilyanın yapısına karışan bardak izlerinden kurtulmak artık çok kolay...

Ahşap mobilyalarda meydana gelen s lekesi gibi buhar bazlı lekeleri çıkarmak için kimyasal herhangi bir maddeye gerek kalmıyor. Ev temizliğinin püf noktalarından biri olan bu doğal yöntem sayesinde mobilyalarınız yeni gibi parıl parıl parlayacak. İşte ahşap mobilyalarda temizliğin pratik bilgilerinden olan doğal yöntem...

mobilya-lekesi-nasil-cikarilir-ahsap-yuzeyindeki-leke-nasil-cikar-h1656577264-f79baf.jpg

"Ahşap mobilyalarda su lekesi nasıl çıkar?" Bu sorunun cevabı aslında çok basit. Evde bulunan malzemelerle ahşap mobilyalarda oluşan su lekelerini kolayca temizleyebilirsiniz. İşte size pratik bir yöntem:

Ahşap mobilyalarda su lekesi çıkarmak için ihtiyacınız olan malzemeler mayonez ve kabartma tozu. Bu iki malzemeyi bir kaseye alın ve iyice karıştırın. Karışım krem kıvamına gelince, lekeli olan ahşap yüzeye sürün. Üzerine bir pamuklu bez örtün ve ütü ya da saç kurutma makinesi ile ısıtın. Isı, karışımın ahşaba nüfuz etmesini sağlayacak ve lekeyi çözecektir. Bir dakika kadar ısıttıktan sonra, nemli bir bezle karışımı silin. Ahşap yüzeydeki lekelerden eser kalmayacaktır.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.