Bulaşık yıkarken herkes bu hatayı yapıyor'Size masraf çıkarabilir

Bulaşık yıkarken herkes bu hatayı yapıyor'Size masraf çıkarabilir
Bulaşık makineleri ev hanımlarının en büyük kurtarıcılarından biridir. Ancak Bulaşık yıkarken yapılan bu hata size masraf çıkarabilir.

Bulaşık makinesi pratik oluşu, kolay kullanımı ve su tasarrufuna yardımcı olması sebebiyle birçok ev hanımı tarafından aktif olarak kullanıyor olsa da bir kısmı da hala bulaşıklarını elde yıkamayı tercih ediyor. Bu uyarı bulaşık makinesi kullanan vatandaşları ilgilendiriyor. İşte makineyi kullanırken hemen hemen herkesin yaptığı o büyük hata...

bulasik-makinesi-servisi-kahramanmaras-temiz-yikamiyor-978x653.jpg

MUTFAK MOBİLYALARINIZIN MALZEMESİ ETKİLENEBİLİR

Bulaşık makinesi bittiğinde kapağını hemen açıyorsanız bu size pahalıya patlayabilir.Eğer mutfak mobilyalarınız ahşap ise ne kadar kaliteli olurlarsa olsunlar ahşap oldukları için buharın etkisiyle şişebilirler. Önlem olarak, program bittikten sonra makineyi yaklaşık 30 dakika kadar kapalı tutmak gerekiyor. Bu durum da merak edilen bir diğer husus makinenin kapısının açık veya kapalı kalmasının bulaşıklara veya bulaşık makinesine etkisidir ancak bu durumun makine ya da bulaşıklar üzerinde olumsuz bir etkisi yoktur. Aksine mobilyalarınızı olası bir şişmeden koruyacaktır.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.