Ahmet Ercan her an deprem olabilir diyen Naci Görür'e ateş püskürdü Oy ile para devşiriyorlar

Ahmet Ercan her an deprem olabilir diyen Naci Görür'e ateş püskürdü Oy ile para devşiriyorlar
Jeofizik yüksek mühendisi Ahmet Ercan, Naci Görür'ün İstanbul depremi hakkında son açıklamalarını eleştirdi.

Prof. Dr. Naci Görür geçen günler bazı açıklamalarda bulundu. Görür, açıklamasında “Türkiye’nin herhangi bir yerinde her an 7 ve üzeri deprem olabilir. İstanbul’da mutlaka 7’den büyük bir deprem meydana gelecektir. Depremin eli kulağında" cümleleri dikkat çekmişti.

Buna ek olarak Görür, Cumhur İttifakı’nın İBB Adayı Kurum’un kendisine danışmanlık teklif ettiğini de duyurdu. Konuya ilişkin açıklamaları ise şöyle: “Murat Kurum bana danışmanlık teklif etti. Deprem konusu bizim için beka meselesi. Deprem hakkında Marmara Bölgesi'ne gereken durumları yapmazsak Türkiye'nin ekonomik ve siyasi bağımsızlığı tehlikeye girer.”

"OY VE PARA DEVŞİRİYORLAR"

Jeofizik yüksek mühendisi Prof. Dr. Ahmet Ercan, İstanbul ile ilgili deprem uzmanlarının değerlendirmelerini eleştirdi. Ercan, “İstanbul’da her an deprem olacağını gösteren bir tane kanıt gösterin, size inanayım! Siz böyle söyledikçe siyasetçiler ve müteahhitler, sözlerinizi kullanarak oy ile para devşiriyorlar. İnşaat, ülkeye katma değer üretmeyen ölü bir yatırımdır. Yatırımların sanayiye yönelmesi gerekiyor. Lütfen” şeklinde eleştiride bulundu. Ercan’a göre İstanbul’da 2045’ten önce büyük bir deprem beklenmiyor.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.