Xiaomi'nin yeni telefonu Redmi K70e'nin özellikleri sızdırıldı

Xiaomi'nin yeni telefonu Redmi K70e'nin özellikleri sızdırıldı
Xiaomi’nin piyasaya sürmeye hazırladığı yeni nesil akıllı telefonu Redmi K70e’nin özellikleri sızdırıldı. İşte akıllı telefona dair sızdırılan bilgiler…

Xiaomi, hızla gelişen akıllı telefon teknolojisine entegre ettiği ve kısa bir süre içerisinde piyasaya sürmeyi planladığı Redmi K70e’nin teknik özellikleri sızdırıldı.

Xiaomi Redmi K70 Serisinin Tanıtım Tarihi Ortaya Çıktı - Tamindir

Özellikle son çıkacak telefonların bilgilerini sızdıran Abhishek Yadav, X hesabı üzerinden Redmi K70e modelinin de bilgilerini sızdırdı.

İŞTE SIZDIRILAN BİLGİLERE GÖRE K70E’NİN ÖZELLİKLERİ

Sızdırılan bilgilere göre, akıllı telefon 6.67 inç’lik bir ekrana, 1.5K çözünürlüğe ve 120 Hz yenileme hızı sunan 12 bit OLED ekrana sahip olacak. Ayrıca ekranda güvenlik yöntemi olarak parmak izi okuyucu da yer alacak.

Telefonda MediaTek tarafından üretilen Dimensity 8300 yer alacak. Ayrıca 4 ARM Cortex-A715 çekirdeği ve 4 ARM Cortex-A510 çekirdeğinden oluşan sekiz çekirdekli bir yapıya sahip olacak.

Telefonda kullanılacak olan RAM ve depolama seçeneklerinin bilgisi şu anda mevcut değil.

Telefonun ekranında 16 Megapiksellik ön kamera, arka tarafta ise 64 megapiksel ana kamera, 8 Megapiksel ultra geniş açılı kamera ve 2 Megapiksellik yardımcı sensörden oluşan üçlü bir kamera kurulumu yer alacak.

Telefon ayrıca 90W hızlarında şarj olabilen 5500 mAh’lik bir bataryadan güç alacak.

ekran-alintisi1.jpg

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.