Bu uygulamalarla işinizi daha erken bitirecekseniz' Keşke daha önce bilseydim diyeceksiniz'

Bu uygulamalarla işinizi daha erken bitirecekseniz' Keşke daha önce bilseydim diyeceksiniz'
Yapay zekayı artık tam olarak hayatımızın orta yerinde birçok insan halen nasıl kullanacağını bilemese de yapay zeka teknolojisinin kendisini dünden bugüne geliştirdiği apaçık ortada... İşte, İş yükünüzü hafifletecek o araçlar...

Teknolojinin içine doğan Z kuşağı yeni nesil uygulamalara daha hızlı adapte olsa da, yapay zeka yaş farkı olmaksızın birçoğumuzun hayatının içerisine hemen dahil oldu. Bu teknolojide daha fazla istifade edebilmeniz için bir uygulama önerisi listesiyle geldik. Artık işlerinizi daha pratik yollardan halledebilirsiniz. İşte, ayrıntılar...

time.jpg

Timely

Timely, gün boyunca yaptıklarınızı takip etmek için tasarlandı. Bu araç ile görevlerinizi otomatik olarak etiketleyebiliyor ve yapacağınız sınıflandırmalar sayesinde işlerinizi projeler halinde gruplandırabiliyorsunuz. Bunun gibi bir zaman takip uygulaması kullanmak, gün boyunca küçük şeylere ne kadar zaman harcadığınızı size göstereceğinden üretkenliğinizi gerçekten artırabilir. Bu küçük aktiviteler, siz farkına bile varmadan gerçekten birikiyor ve hepsini tek bir uygulamada görmek planlı hareket etmenizi sağlıyor.

Uygulama kullanımı çok kolay bir arayüzle zamanınızı takip ediyor. Yapay zeka, yaptığınız her şeyi otomatik olarak sınıflandırarak proje bloglarına görevler atıyor. Gelişmiş yapay zeka sınıflandırıcı, binlerce kullanıcıdan gelen kullanıcı etiketlerine göre güncelleniyor.

otter.jpg

Otter Aİ


Otter, toplantılarınızdan, röportajlarınızdan, derslerinizden ve diğer sesli konuşmalarınızdan zengin notlar oluşturmanıza yardımcı olmak için makine öğreniminin gücünü kullanan yapay zeka destekli bir asistan. Bu araç, kendi toplantı notlarınızı özetlemek ve yazmak için harcayacağınız zamandan tasarruf etmenizi, ayrıca toplantı sürenizi verimli geçirmenizi de sağlıyor.

Uygulama, gerçek zamanlı olarak kayıt yapmanızı ve incelemenizi sağlıyor. Size her konuşmanın net, doğru ve otomatik bir dökümünü veriyor. Otter.ai ile tüm konuşmalarınızı herhangi bir cihazdan arayabilir, oynatabilir, düzenleyebilir, organize edebilir ve paylaşabilirsiniz.

whatsapp-gorsel-2023-11-23-saat-09-21-42-98f9478d.jpg

Chatfuel

Chatfuel, Facebook mesajlarınızı akıllı bir bot ile otomatikleştirmenize yardımcı olabilir. Müşteri adaylarıyla 7/24 iletişim kurmak, sorguları otomatikleştirmek veya canlı müşteri adaylarını canlı satış temsilcilerine bağlamak için kodlama deneyimine ihtiyacınız yoktur. Bu popüler platform, tüm Facebook sohbet robotlarının yarısına güç sağlayarak, her büyüklükteki işletmeye satışları artırma ve tüketici endişelerini yanıtlama konusunda yardımcı olur.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.