Ünlü yatırım uzmanından rekor kıran açıklama 'Ona yatırım yapan milyoner olacak’

Ünlü yatırım uzmanından rekor kıran açıklama 'Ona yatırım yapan milyoner olacak’
ABD'li yatırım uzmanı, kripto paralara ilişkin rekor tahminin açıkladı.

ABD'li yatırım uzmanı Anthony Scaramucci, kripto paralara ilişkin rekor kıracak olan tahminini açıkladı.

Milyonlarca vatandaş elindeki varlığı değerlendirmek amacıyla farklı yatırım kollarını tercih ediyor. Bu noktada 2023 yılında büyük çıkış yakalayan kripto paralar tercih edilen oldu.

KRİPTO PARALARIN GELECEĞİ MERAK KONUSU OLDU

Spot ETF’in onayının ardından bir yükseliş yakalayan kripto paralar hemen ardından bir düşüş yaşadı. Şu anda dalgalı bir görüntü sergileyen kripto paraların geleceği ise merak konusu oldu.

bitcoin.jpeg

“170 BİN DOLARI AŞABİLİR”

Çoğu uzman ise kripto paralarda yükselişlerin bu yıl içerisinde görüleceğini belirtiyor. Bunlardan biri ise Varlık yönetim şirketi SkyBridge kurucusu Anthony Scaramucci, oldu. Scaramucci, Bitcoin’in fiyatının önümüzdeki yıl 170 bin doları aşabileceğinin altını çizdi.

SPOT BİTCOİN NEDİR

“Spot Bitcoin ETF" Bitcoin'in spot (anlık teslimat) piyasasındaki fiyat değişikliklerinden faydalanmaya olanak tanıyan bir borsa yatırım fonu. ABD’de geçtiğimiz günlerde onay alan Spot ETF’in ardından 11 yatırım şirketi kripto piyasalarına giriş onayı almış oldu.

BİTCOİN NASIL ALINIR

Bitcoin veya diğer kripto paraları satın alabilmek için önce bu paraları satan ve fiyatını belirleyen kripto para borsalarından birisine kayıt yaparak ardından kimlik doğrulaması ile alınabilir. İnternet arama motorlarından

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.