Ünlü holding akaryakıt devini satın aldı 'Yüzlerce şubesi var'

Ünlü holding akaryakıt devini satın aldı 'Yüzlerce şubesi var'
Zeren Group Yatırım Holding A.Ş. yatırımlarına son gaz devam ediyor. Bu sefer şirket dev akaryakıt şirketini satın aldığını açıkladı.

Zeren Group Yatırım Holding A.Ş., yatırımlarına hız kesmeden devam ediyor. Şirket, Altınbaş Holding'in sahip olduğu enerji şirketlerinden "ALPET, ATAK MADENİ YAĞLAR ve ECOGAZ"ı satın alarak genişleme adımlarını sürdürdü.

Zeren Holding, daha önce T-Bank'a talip olmuş ve görüşmelerine başlamıştı. Şimdi ise Rekabet Kurumu'nun onayını aldıktan sonra Altınbaş'a ait enerji şirketlerini resmen bünyesine kattı.

Şirketten yapılan yazılı açıklamada, "Yarım asrı aşan geçmişi ile ülkemizde ve globalde değer katan yatırımlara imza atan Zeren Group Yatırım Holding, Alpet, Atak Madeni Yağ ve Ecogaz'ın şirkete katılması ile uzun vadede Türkiye ve Balkanlar'ın önde gelen akaryakıt dağıtım şirketlerinden biri olma hedefi ile çalışmalarına devam edecektir" denildi.

channels4-profile.jpg

ALPET, Türkiye'de 2001 yılında faaliyete başlayan önemli bir akaryakıt dağıtım markası konumunda. Şirketin Kocaeli/Körfez, İzmir/Aliağa, Mersin, Kırıkkale ve Samsun'da dolum tesisleri bulunmakta ve "Antalya Akdeniz Akaryakıt Terminali'nde" eşit ortaklık sahibi.

YÜZLERCE ŞUBESİ VAR

Türkiye genelinde 262 istasyonu ve Arnavutluk'ta 60'a yakın ALPET istasyonu bulunuyor.

alpet-salamis2.jpg

ATAK MADENİ YAĞ, İzmir Çiğli'de bulunan fabrikasında akredite laboratuvarı ile ürün kalite denetimlerini sürdürüyor. ECOGAZ ise istasyonlarda LPG dağıtım hizmeti sunuyor.

Zeren Holding'in bu satın almalarla Türkiye ve Balkanlar'da güçlü bir varlık göstermeyi hedeflediği belirtiliyor.

akaryakiyadas.jpg

altinbas-holding2.jpg

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.