Ünlü GSM operatörü satılıyor 'Türkiye'de milyonlarca abonesi var'

Ünlü GSM operatörü satılıyor 'Türkiye'de milyonlarca abonesi var'
Swisscom, Vodafone Italia'yı 8 milyar euro karşılığında satın alacağını ve işletmeyi İtalyan iştiraki Fastweb ile birleştireceğini söyledi.

İsviçre merkezli telekomünikasyon devi Swisscom, Vodafone Italia'yı 8 milyar Euro tutarında bir anlaşmayla satın alacağını duyurdu ve bu işletmeyi İtalyan iştiraki Fastweb ile birleştirmeyi planladığını belirtti.

Swisscom, Vodafone Italia'yı satın alacak

Şirket, bu işlemi İtalyan iştiraki Fastweb ile birleştirerek gerçekleştireceğini belirtti. Anlaşmanın 2025'in ilk çeyreğinde tamamlanması öngörülüyor.

"MEYDAN OKUYUCU YARATACAK"

Satın alma bedelinin yüzde 100 nakit olacağı ve tamamen borçla finanse edileceği belirtilen açıklamada, “Vodafone Italia ve Fastweb, tamamlayıcı yüksek kaliteli mobil ve sabit altyapıları, yetkinlikleri ve yetenekleri bir araya getirerek, önemli büyüme fırsatlarına sahip bir pazarda lider birleşik bir meydan okuyucu yaratacak.” denildi.

Vodafone, tarihin en büyük operatör anlaşmalarından birine imza atıyor - Swipeline

"GÜÇLÜ BİR BÜYÜME SAĞLAMAMIZA OLANAK TANIYACAK"

Vodafone CEO'su Margherita Della Valle, "İleriye dönük olarak, işletmelerimiz güçlü konumlara sahip olduğumuz büyüyen telekomünikasyon pazarlarında faaliyet gösterecek ve bu da Avrupa'da öngörülebilir, daha güçlü bir büyüme sağlamamıza olanak tanıyacak" dedi.

Şirket, en büyük büyüme fırsatının işletmeler arası ticarette olduğunu ve dijital hizmetlere olan talebin "güçlü" olduğunu belirtti.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.