Ünlü ekonomist yatırımcılara tarihi verdi ‘Elinizdeki parayı üçe beşe katlayacak’

Ünlü ekonomist yatırımcılara tarihi verdi ‘Elinizdeki parayı üçe beşe katlayacak’
Ünlü ekonomist tarih vererek o yatırım aracının rekor seviyeye ulaşacağını açıkladı.

Ünlü ekonomist Tuna Kaya, kripto paralara ilişkin çarpıcı açıklamada bulundu. Kaya, Bitcoinde yeni rekoru duyurdu.

Milyonlarca yatırımcı elindeki varlığı değerlendirmek amacıyla farklı yatırım kollarına yöneliyor. Bunlardan bazıları ise son dönemde yükselişleri ile dikkat çeken, altın, dolar, borsa ve kripto paralar oldu. Ancak Bitcoin’in artışlarının devam etmesi geleceği konusunda neler olacağı araştırılmaya başlandı.

SPOT ETF ONAYLANMIŞTI

ABD Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu SEC, spot Bitcoin Borsa Yatırım Fonlarına (ETF) onaylamıştı. Dünyanın en büyük varlık yönetim şirketleri olan Blackrock ile VanEck, yanı sıra WisdomTree, Fidelity, Bitwise, Grayscale Investmens ve Invesco onay aldı.

bitcoinn.jpg

52 BİN DOLAR SEVİYESİNE KADAR GELDİ

Spot Bitcoin ETF’lerinin onaylanmasının ardından Bitcoin’de sert bir yükseliş ile 50 bin dolar sınırına kadar geldi. Fakat ani satışların ardından 43 bin dolar seviyesinin altına kadar geriledi. Son dönemlerde fırsat alımları ile 52 bin dolar seviyesine kadar Bitcoin ilerledi.

KAYA: 58 BİN SEVİYESİNİ BEKLİYORUZ

Bitcoindeki son hareketler sonrası geleceği merak ediliyor. Ünlü ekonomist Tuna Kaya, kripto paralara ilişkin büyük zirvenin haberini açıkladı. Kaya, “52 bin seviyesi üzerindeki kalıcılık bizi 58 bin seviyesine taşıyacak. Bizi daha önceki zirve olan 69 bin bölgesi bekliyor olacak. Bitcoin'in 21 Nisan itibariyle halving var bu halving öncesi bitcoin'in zirve seviyesini de yukarı doğru aşabilir. 51 bin dolar ve 50 bin dolar arasında Bitcoin alınabilir” dedi.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.