Ünlü ekonomist Selçuk Geçer 'stop' diyerek açıkladı 'Bitcoin'de çarşı pazar karışacak'

Ünlü ekonomist Selçuk Geçer 'stop' diyerek açıkladı 'Bitcoin'de çarşı pazar karışacak'
Ünlü ekonomist Selçuk Geçer, Bitcoin'deki artışa ilişkin flaş açıklamalarda bulundu.

Ünlü ekonomist Selçuk Geçer, son dönemlerde rekor bir artış ile 43 bin seviyelerine gelen Bitcoin ile ilişkin kritik uyarılarda bulundu.

Kripto borsalarındaki artış dikkat edici boyuta geldi. 12 Ekim’de 26 bin dolar seviyesinin üzerinde olan Bitcoin şu anda 44 bin dolar seviyesinde işlem görüyor.

bitcoin-2-ayin-en-yuksek-seviyesine-cikti-0flu.jpg

Pek çok ekonomist FED’in uyguladığı faiz indirimi ve piyasadaki hareketlilik Bitcoin’deki artışı etkilediğini söylüyor.

Ünlü ekonomist Selçuk Geçer, Bitcoin’e ilişkin görüşlerini YouTube üzerindeki yayınında anlattı. Geçer, “Bitcoin 15 bin seviyelerine kadar düşmüştü. O zamanlar çok ucuz olduğunu söylemiştik. Bugünlerde ise 43 bin dolar seviyeleri üzerinde. Neredeyse 3’e katladı. Kripto paralarda yükseliş devam edecek.” dedi.

bitcoin.jpeg

Geçer, kripto dünyasında yatırım yapacak olan yatırımcılara kritik uyarılarda bulundu. Geçer, “Ancak buralar biraz riskli ve tehlikeli olabilir. Özellikle Merkez Bankalarının tavırlarına baktığımız zaman. FED’ten bir faiz artırımı olursa ve kripto paralarını yukarıya doğru iten Spot ETF ile ilişkin 10 Ocak’ta kararın çıkması bekleniyor. Eğer ki bir erteleme kararı çıkarsa ya da izin verilmeme kararı olursa çarşı pazar karışır. Elinizde Bitcoin varsa altta bir yerlere bir ‘stop’ koyun.” ifadelerini kullandı.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.