Ünlü ekonomist Selçuk Geçer ‘büyük katliam’ diyerek açıkladı 'Parasını ona yatıran hop oturup hop kalkacak'

Ünlü ekonomist Selçuk Geçer ‘büyük katliam’ diyerek açıkladı 'Parasını ona yatıran hop oturup hop kalkacak'
Ünlü ekonomist Selçuk Geçer yatırımcılara kritik uyarılarda bulundu.

Ünlü ekonomist Selçuk Geçer yatırımcılara yatırım tavsiyesinde bulundu. Geçer, 'o yatırım aracında büyük katliam olacak' diyerek duyurdu.

Milyonlarca yatırımcı elindeki maddi birikimi değerlendirmek amacıyla farklı yatırım kollarına yöneliyor. Bu noktada bazı vatandaşlar ise uzman isimlerin yatırım tavsiyelerine kulak veriyor.

Ünlü ekonomist Selçuk Geçer, YouTube hesabında yaptığı canlı yayında ‘büyük katliam’ diyerek duyurdu. Geçer, 2024 yılında yaşanacak olan büyük bir olayı izleyicilere aktardı. Geçer Dolar ve kripto paraları işaret ederek yatırımcıları uyardı.

heesap.jpg

GEÇER: SEÇİM SONRASI REKOR KIRACAK

2024 yerel seçimlere bir ay kaldığını hatırlatan Selçuk Geçer, doların alım döneminden olduğunu belirtti. Geçer, doların seçimlerden sonra işlerin karışacağını söyleyerek, “Seçimlerden sonra enflasyonla birlikte dolar 50 TL’nin üstü olacak. Fakat bunun olmaması içinde ellerinden ne geliyorlarsa yapıyorlar. Seçim öncesi pozisyon almak daha doğru olur. Bu noktada altın ve dolarda tutun” dedi.

selcuk-gecer-2.jpg

“BÜYÜK KATLİAMLAR GÖRECEĞİZ”

Son dönemlerde büyük artış göstererek yatırımcısını mutlu eden Bitcoine ilişkin Selçuk Geçer, büyük satış baskılarının yaşanacağını açıkladı. Geçer, SEC’in spot ETF kararının ertelemesinin düşüşleri tetikleyeceğini belirtirken, “Kripto paralarda bir de SEC ertelemesi eklenirse çok daha büyük katliamlar göreceğiz. Size önemli bir yatırım tavsiyesi veriyorum. Bir ürün ucuzken alınır. Bir ürün 50’den 8’e düşmüş ise alınır, fakat 50 olmuşsa alınmaz. Hangi ürün olduğunun önemi yok. Örneğin BİST gerilemişti alınabilirdi” ifadelerini kullandı.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.