Hazır olun en soğuk gün için tarih verildi 'İstanbul'da kar tutacak mı?

Hazır olun en soğuk gün için tarih verildi 'İstanbul'da kar tutacak mı?
Meteoroloji uzmanları İstanbul'da en soğuk gün için tarih verilerek milyonların merak ettiği 'İstanbul'da kar tutar mı' sorusuna cevap verdi.

Hava sıcaklıklarının düşmesiyle birlikte Meteoroloji Genel Müdürlüğü vatandaşları şiddetli fırtına ve kar yağışı konusunda uyardı. Meteoroloji uzmanların İstanbul’da en soğuk gün için tarih verirken milyonların merak ettiği "kar tutar mı?" sorusuna da cevap verdi.

KAR ALARMI VERİLDİ

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada bugün öğleden sonraya kadar hızı 50-80 km/saat şeklinde eseceği öngörülürken hava sıcaklıklarının da mevsim normallerinin altına düşeceği belirtildi. Öte yandan raporda İstanbul için kuzeyden esen şiddetli rüzgarın İstanbul'un yüksek kesimlerinde karla karışık yağmurun etkili olacağı açıklandı.

EN SOĞUK GÜN İÇİN TARİH VERİLDİ

İstanbul'da geçtiğimiz gün hava sıcaklığı 14.7 dereceyken, 3.1 derecelere kadar düştü. Bir gecede 10 dereceden fazla düşüş gösteren İstanbul'da kar yağışı başladı. Meteoroloji uzmanların İstanbul’da en soğuk gün için tarih verdi.

Cuma akşamı itibariyle İstanbul, Cumartesi gününü de kapsayarak en soğuk günü yaşanacak. Milyonların merak ettiği "kar tutar mı?" sorusuna ise meteoroloji uzmanları, "O arada yağan kar, yere yapışır..."şeklinde yanıt verdi.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.