Ünlü bira markası iflasın pençesinde 'Kimse tahmin bile etmezdi'

Ünlü bira markası iflasın pençesinde 'Kimse tahmin bile etmezdi'
Zorlu ekonomik koşullar ile başa çıkmakta zorlanan Ünlü bira markası iflasın pençesinde.

Craft Beer Cellar, bir zamanların popüler bir bira perakendecisi olarak bilinirken, zorlu ekonomik koşullar ve pandeminin etkileriyle başa çıkmakta zorlanarak, Chapter 7 iflas tasfiyesi için başvuruda bulundu.

Kanada ve Birleşik Krallık'taki benzer butik bira fabrikaları da benzer zorluklarla mücadele ediyor. Kanada'da, Craft Brewers Association CEO'su Christine Comeau, ülkenin çeşitli bölgelerindeki butik bira fabrikalarının kapanma tehlikesiyle karşı karşıya olduğunu vurguladı. Aynı şekilde, Birleşik Krallık'ta da, zanaat bira fabrikaları zorlu bir dönemden geçiyor ve bazıları iflasın eşiğine gelmiş durumda.

İFLAS BAŞVURUSUNDA BULUNDU

ABD'de ise, butik bira endüstrisi son yıllarda büyük sıkıntılar yaşıyor. Örneğin, San Francisco merkezli uzun yıllar faaliyet gösteren ve saygın bir konuma sahip olan Anchor Brewing gibi firmaların iflas ettiği görülüyor. Ayrıca, Cherry Hill ve Hackensack gibi şehirlerdeki birçok bira üreticisi de benzer zorluklarla mücadele ederek iflas başvurusunda bulunmak zorunda kaldı.

KAPANMAK ZORUNDA KALDI

Belmont merkezli Craft Beer Cellar, Chapter 7 iflas tasfiyesi için başvurarak, uzun yıllar boyunca hizmet verdiği müşterilere veda ediyor. Şirketin iflasının Covid-19 pandemisinin etkileri ve işletme sahipleri ile ev sahipleri arasındaki anlaşmazlıklar gibi faktörlerden kaynaklandığı belirtiliyor. Craft Beer Cellar, bira meraklılarını çeken başarılı bir işletme olmasına rağmen, değişen ekonomik koşullar ve pandeminin etkileriyle başa çıkamayarak maalesef kapanmak zorunda kaldı.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.