Ünlü peynir markasının ürünleri hastalık saçıyor! Marketlerden apar topar toplatılıyor

Ünlü peynir markasının ürünleri hastalık saçıyor! Marketlerden apar topar toplatılıyor
Marketlerde satılan ünlü peynir üreticisinin ürünlerinde tespit edilen bir bakteri nedeniyle marketlerden apar topar toplatılıyor.

Kısa bir süre önce, Sarzbüttel süt ürünleri kooperatifi, listeria kontaminasyonu nedeniyle çeşitli peynir gruplarını toplatıldı. 12 Nisan' tarihinde yapılan toplatma işleminin ardından şimdi de iki peynir türünü daha market raflarından apar topar kaldırılıyor.

Home / Feinkäserei Sarzbüttel

Rewe ve Edeka marketlerinde satılan Meistereigenossenschaft Sarzbüttel peynir çeşitlerinde listeria monocytogenes patojeni ile kontamine olduğu belirtildi. Bu bakteriler vücuda girdiğine, yüksek ateş, karın ağrısı gibi rahatsızlıklara neden oluyor.

Bu hastalık saçan ürünlerin satılan yerlerde buzdolaplarında değil, tezgahlarda sergilenmesinden kaynaklandığı tespit edildi.

Süchtig nach Käse | SHZ

Tüketicilerin bu durumda hastalık saçan bu peyniri tanımasının neredeyse hiçbir yolu bulunmuyor. Ayrıca ürünlerin raflardan çekilmesi için yalnızca ilgili mağazaya güvenmeleri gerekiyor.

Home / Feinkäserei Sarzbüttel

HASTALIK SAÇAN PEYNİRLERİN LİSTESİ

Gewölbekase 50 % Fett i.Tr. (Thekenware)

Son kullanma tarihi: 03.10.2024

Parti numarası: 073-1

Ayrıca, 058-2 parti ve son tüketim tarihleri 26/09/2024 ile 03/10/2024 arasında olan ürünlerin de tüketilmesi önerilmiyor.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.