Üniversite öğrencisinden haber alınamıyordu Arkadaşları evinde ölü buldu

Üniversite öğrencisinden haber alınamıyordu Arkadaşları evinde ölü buldu
Nevşehir’de Hacı Bektaş Veli Üniversitesi Hemşirelik Bölümü öğrencisi Yusuf Ç.'den bir süredir haber alınmıyordu. Arkadaşlarının evine gitmesi ile gerçek ortaya çıktı.

Nevşehir'de üniversite öğrencisi bir gencin evinde ölü bulunması olayıyla ilgili detaylar ortaya çıktı. Edinilen bilgiye göre, Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi Hemşirelik Bölümü 4. sınıf öğrencisi Yusuf Ç., 2000 Evler Mahallesi 30. Sokak'ta bulunan bir apartta tek başına kalıyordu.

24 yaşındaki Yusuf Ç., birkaç gündür haber alınmadığı için arkadaşları tarafından merak edildi. Arkadaşları, Yusuf Ç.'yi telefonla aradıklarında cevap vermediği için evine giderek durumu kontrol etmek istediler. Evin kapısını çaldıklarında içeriden hiçbir ses gelmeyince, tekrar telefonla aradıklarında telefonun zil sesini duydular.

Bunun üzerine arkadaşları, 112 çağrı merkezine haber verdiler. 112 ekipleri olay yerine geldi. Polis ve sağlık ekipleri, çilingirin yardımıyla kapıyı açtılar. Ancak ekipler içeri girdiklerinde Yusuf Ç.'nin cansız bedeniyle karşılaştılar. Olay yeri inceleme ekiplerinin yaptığı çalışmaların ardından Yusuf Ç.'nin cesedi, otopsi için Nevşehir Devlet Hastanesi Morgu'na götürüldü. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.