Eski damat boşandığı eşi ve ailesini pompalı tüfekle öldürdü

Eski damat boşandığı eşi ve ailesini pompalı tüfekle öldürdü
Afyonkarahisar’da çocuğunu görmek için boşandığı eşinin evine giden M.M.T., evde aralarında tartışma çıkması ile pompalı tüfekle 4 kişiyi vurdu.

Edinilen bilgilere göre, olay, Afyonkarahisar kent merkezi Çayığbağ Beldesi'nde meydana geldi. M.M.T., isimli şahıs, Havva Şenol ile yaklaşık 3 yıl önce boşandı. Boşandığı eşi Havva Şenol'un babasının evine gidip çocuğunu görmek isteyen M.M.T., olumsuz yanıt alınca aralarında tartışma çıktı. Tartışma git gide büyüyerek aile üyeleri de katıldı. Bunun üzerine M.M.T., aile üyelerinden eski eşi Havva Şenol, babası Adem Şenol, anneanne Emine Tanış ve annesi Cemile Şenol'u sokak ortasında pompalı tüfekle vurdu. M.M.T., olayın etkisi ile yaklaşık 10 el ateş etti ve olay yerinden hemen uzaklaştı.

Olayın ardından boşanan çiftin 2019 yılında çocuğun velayeti için televizyon programına katıldığı tespit edildi. Olay sonrasında çevredekiler, 112 Acil servis ekiplerine haber verdi. 112 Acil servis ekipleri olay yerine gelerek vurulan aileyi müdahale ederek ambulans ile hastaneye kaldırdı. Ancak vurulan aile üyeleri yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Olayın ardından bölgeye jandarma ekipleri olayın yaşandığı evde inceleme başlattı ve uzun süre boyunca delil aradılar. M.M.T., yaşanılan olay sonrasında kaçtığından dolayı jandarma ekipleri tarafından aranma başladı.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.